Jump to content

Toggle shoutbox Chatbox

Sēņojot Ziedoņdārzā, tev uzbrūk 4 agresīvi dzeņi. Tu:
a) izliecies, ka nekas nav noticis;
b.) izvelc no kabatas svaigu breksi un sāc atgaiņāties;
c) mēģini pielabināties, svilpojot Ilmāra Dzeņa dziesmas.

latek1 : (Today, 18:24) nebiju pastijies topic, labots..
latek1 : (Today, 18:20) hmm vel bans ir aktiivs myby kads ari skatiisies..
Generaalis : (Today, 11:57) setinfo _kso parole
sparky : (Today, 11:35) ew ka bija jaraksta parole savam nikam kad csa iet?
Vonders. : (Yesterday, 20:52) Neviens neko neredzēja ^_^
acidity : (Yesterday, 20:39) ja nebiji chiitojis, tad atvainojos, nesaku, ka nekā nav ! man kompis vnk demo neļauj noskatīties!
latek1 : (Yesterday, 20:36) tad kapec raksti nekaa nav ? ja neesi redzejis demo.
acidity : (Yesterday, 20:22) es jau pats varētu demo paskatīties, bet man nerāda :(
latek1 : (Yesterday, 20:04) ir ok :)
acidity : (Yesterday, 20:03) nu ja nekaa nav sorry ! par neertiibaam!
acidity : (Yesterday, 20:03) nu blaaviens tu mani taa novaaci 3 vieniigaas reizes...es pat neskatoties nobanoju !
latek1 : (Yesterday, 19:55) nez nesapratu to jautajumu
un1imited : (Yesterday, 19:50) vai tad hltv pats neaplodojas webā?
latek1 : (Yesterday, 19:35) vaaks lai uploadotu hltv demo 20 min jagaida sviests
latek1 : (Yesterday, 19:28) parasti prasa speleteja demo, tagad hltv :/
latek1 : (Yesterday, 19:22) acidity :/ hujova tagad jatere laiks unbanam :/ paris hs un visss...
Alus : (Yesterday, 18:35) Jā, tā pa retam arī daru :D
Atlets : (Yesterday, 09:27) tad vismaz iekopē čatā xlist, lai ir niks&info + mapes nosaukumu, tad jau nav problēmu pēcāk nobanot.
Alus : (Yesterday, 00:51) Atlet, zinu ka ir speciāla vieta forumā par čīteriem, bet kamēr tur viņi izskatīs, tamēr tas čītors vēl skraidīs un ārdīsies :)
sLd : (20 May 2012 - 23:11) YO @DM1N1 divu dienu laikaa nevarat apskatities 5 min lielo demo? http://forums.kso.lv...450#entry113450
Resize Shouts Area

Konfigurācija CS spēlēšanai bēdu nezinot

73 replies to this topic

#61 Takijs

nūbs

• Member
  • Pip
  • 2 posts

Posted 03 October 2010 - 21:58

man visu laiku leekaa fps no 16 liidz 100 un pings arii leekaa no 20 liidz 220. visapr nevar pakusteties gandriz, cik loti lago. Pirmit taa nebiju. Izdariju visu sho un parinstaleju pirmstam cs, nekadas izmainjas, nezinu ko darit

#62 AndrisG

dīkdienis

• Member
  • PipPipPip
  • 79 posts

Posted 14 February 2011 - 11:39

A šie visi jau nav savadīti kso csā?
cl_cmdrate 101
cl_updaterate 101
rate 25000
fps_max 101
Posted Image

#63 SouTaa

nūbs

• Member
  • Pip
  • 28 posts

Posted 15 March 2011 - 10:45

View PostAndrisG, on 14 February 2011 - 11:39, said:

A šie visi jau nav savadīti kso csā?
cl_cmdrate 101
cl_updaterate 101
rate 25000
fps_max 101

Tā nu te jau atkal sākās, ok ļaušu jums citēt vienu figņu

"i didnt really see that you mentioned that rates should be tweaked per server. and that for servers closer to home, the rates should be higher, and servers further away(say europe) should be lower packets. but remember though, less packets=lower ping, less registration of shot, and more packets=slightly higher ping, more registerations"

Nezinu kā ir Rīgā ar optiku, bet man uzliekot cl_updaterate 101 (MS stāv pie 15-25) <-- MS ir tas kas rādas uzrakstot net_graph 3 Tātad lieta tāda man ir 8mbit nets, atrodos Cēsīs, tāpēc izvēlos zelta vidus ceļu updaterate ~50. cl_updaterate uzliekot uz 30 ms = 0 choke = 0 loss = 0 bet var just, ka daži šāvieni netiek reģistrēti, tāpēc, ka šajā gadījumā tu nesaņem visas sūtītās paketes no servera, bet tam ir savs pluss, mazāks lags, mazāks recoils, precizāka šaušana pa stāvošiem mērķiem. Tak esat bieži redzējuši, vai paši piedzīvojuši gadījumus, kad vot skrienošam čalim uztēmē virsū, ber un netrāpa nevienu hitu, tas tāpēc, ka netiek laicīgi saņemtas visas paketes par precīzu pretinieka atrašanās vietu, tas parasti notiek ātri, tuvās distancēs, liekas, ka visiem ir wh, jo tevi redz ieraugot uz sekundes daļu uzreiz nošauj, tāpēc arī tā notiek. Tam ir vienkārš izskaidrojums, lielāks updaterate = lielāks pings, ok pings var nemainīties, bet parādīties ms un tas mistiskais ms skaidrojums ir šāds

"When you have net_graph 3 on, you will be able to see your ms. Ms stands for millisecond. Ms is your delay from when you click the button to fire to when it actually does this. Your ping is what effects your ms. 0 is best but anything under 50 is really fine"

Tātad cl_updaterate 101 tomēr palielina šo ping efektu un tāpēc arī šaušana paliek grūtāka, bet toties tiek reģistrēti visi hiti. piedāvāju likt pa vidu (50-60), galvenais lai choke un loss = 0 ms ir minimāls 5-10 un aidā (nu tas katram atkarīgs no neta, citam ar updaterate 101 ms = 0, jo redz atrodas tuvāk serverim un ar ātrāku netu) + vēl ja tu spēlē ar laptopu kā to daru es, tad arī vēl plusā nāk lags, jo tomēr rūteris nav tik jaudīgs kā kabelis, bet nu man jau ar tas rūteris ir no sociālisma. Peace!

Neliels Edits:
Ok, rate @ cs max = 20000 nevis 25000 (liekot lielākus skaitļus nekā @ cs paredzētais maksimums tu tikai lieki noslogo netu un rodas visādi lagveidīgi gļuki)
cl_cmdrate ir jābūt nedaudz virs tava fps tātad fps 100 gadījumā cmdrate nāk 100

Vispār jau cik ir kso.lv serverim uzlikt cl_updaterate ? Jo jēga to likt lielāku par servera uzlikto max nav.

Edited by SouTaa, 15 March 2011 - 10:54.

#64 EIDH-

nūbs

• Member
  • Pip
  • 2 posts

Posted 04 July 2011 - 18:52

Man tikai viens jautājums, man ir steam un tu minēji-
Kādu laiku jau stīmotajam cs jādara šādi. Steam -> My Games -> Counter-Strike -> Properties -> Set Launch Options -> -noforcemaccel -noforcemparms -noforcemspd
Es drusku nesapratu, jo nevaru atrast mapi My games un tālāk visu pārējo, saprotu ka jājiet ir diskā kur ir ieinstalēts steam, tad atveru mapi steam un tad jābūt mapei My games, bet man tādas nav, tāpēc lūdzu vai nevarētu paskaidrot vēlreiz par to peles akselerācija tieši stīmotajai cs.

#65 Kozy

TEF`s

• Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,440 posts

Posted 04 July 2011 - 18:56

Atver mapi steam,tad atver mapi steamapps,tad mapi ar tavu steam loginu,un tad jau būs mapes ar visām steam spēlēm,kas tev ir iegādātas/nolādētas par brīvu,tālāk vien seko sākotnējiem norādījumiem.
Jägermeisterzz

#66 EIDH-

nūbs

• Member
  • Pip
  • 2 posts

Posted 04 July 2011 - 19:09

View PostKozy, on 04 July 2011 - 18:56, said:

Atver mapi steam,tad atver mapi steamapps,tad mapi ar tavu steam loginu,un tad jau būs mapes ar visām steam spēlēm,kas tev ir iegādātas/nolādētas par brīvu,tālāk vien seko sākotnējiem norādījumiem.

Tātad līdz tam esmu ticis, izdarīju visu kā tu minēji un tad sākotnējos norādījumos seko punkti
Properties -> Set Launch Options -> -noforcemaccel -noforcemparms -noforcemspd
Properties jāspiež un mapes Counter-Strike vai kā? Jo pēc taviem norādījumiem es nonācu līdz visu manu spēļu instalētām mapēm, tālāk es nezinu kā rīkoties jo ja spied preporties un mapi nav nākošā soļa Set Launch Options, tāpēc lūdzu paskaidrot ļoti skaidri punkts pēc punkta.

#67 Generaalis

Hektorizēts!

• Main Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,862 posts

Posted 04 July 2011 - 19:13

View PostEIDH-, on 04 July 2011 - 19:09, said:

Tātad līdz tam esmu ticis, izdarīju visu kā tu minēji un tad sākotnējos norādījumos seko punkti
Properties -> Set Launch Options -> -noforcemaccel -noforcemparms -noforcemspd
Properties jāspiež un mapes Counter-Strike vai kā? Jo pēc taviem norādījumiem es nonācu līdz visu manu spēļu instalētām mapēm, tālāk es nezinu kā rīkoties jo ja spied preporties un mapi nav nākošā soļa Set Launch Options, tāpēc lūdzu paskaidrot ļoti skaidri punkts pēc punkta.

Cs shortcutam uzspied properties, tur ir jābūt iedaļai "Target" , kurā arī attiecīgā rinda jāiekopē. Ja uz desktopa shortcuta ieejot propertijos nerādās iedaļa Target, tad mēģini to pašu izdarīt uz galvenā exe faila, kas atrodas cs mapē, kurā ieinstalēts cs.

#68 kram1N5h

mazpoustis

• Member
  • PipPip
  • 37 posts

Posted 20 December 2011 - 22:43

veel ir stopsound 1,nonem ,piemeram muzikas skanju @ cs_italy...

#69 un1imited

vecā āda

• Webbaner
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 319 posts

Posted 21 December 2011 - 10:27

cik es atceros -noforcemspd komanda kanceloja "mouse settingu ķekša" efektu :/

stopsound'u var vnk iebindot kā man / bind f stopsound / parstāj azteka pērkonu , kāda murgošanu pa mic un vispār jebkuru skaņu. verī jūzfull

#70 rudiis

nūbs

• Member
  • Pip
  • 1 posts

Posted 16 March 2012 - 23:20

Eu kapēc tā es uzrakstu cl_dynamiccrosshair 0 bet man mērķis tikuntā raustās tāpat?

#71 acidity

Mr.acidity

• CS admins
  • PipPipPipPipPip
  • 158 posts

Posted 21 March 2012 - 21:34

varbūt vaina pelītē?

#72 un1imited

vecā āda

• Webbaner
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 319 posts

Posted 04 April 2012 - 13:45

viņs raustīsies pie pozīciju maiņas un šaušanas laikā tāpat :)

#73 Amerikāņu Krikets.

nūbs

• Member
  • Pip
  • 18 posts

Posted 05 April 2012 - 13:00

Thanke You. Palīdzēja ta lieta ar pelīti lai norm staigā. Visi šitie ko konsule raksta , man neiet es visu sarakstu un man tieši 2x vairāk lago. Varbūt vēlak tavu cfg novilkšu.
Brunjai ir $$$$$$$$$$$$$$$$$.

Man Ir Armors!
© Brunjas!

#74 Chazz

mazpoustis

• Member
  • PipPip
  • 49 posts

Posted 16 April 2012 - 12:00

Pats spēlēju uz standarta uzstādījumiem, it kā nekāda vaina, nejūtu vajadzību kko mainīt. Pa dienu, kad gaišs, monitoru paregulēju gaišāku, lai kaut ko var redzēt. Naktī, kad tumšs, nogriežu monitoru tumšāku, lai nespiež uz acīm. Tas arī viss .cfg, kas man šķiet nepieciešams, ja neskaita, protams, ieregulēt peles jūtību uz kādu 10 :)

View PostEIDH-, on 04 July 2011 - 18:52, said:

Man tikai viens jautājums, man ir steam un tu minēji-
Kādu laiku jau stīmotajam cs jādara šādi. Steam -> My Games -> Counter-Strike -> Properties -> Set Launch Options -> -noforcemaccel -noforcemparms -noforcemspd
Es drusku nesapratu, jo nevaru atrast mapi My games un tālāk visu pārējo, saprotu ka jājiet ir diskā kur ir ieinstalēts steam, tad atveru mapi steam un tad jābūt mapei My games, bet man tādas nav, tāpēc lūdzu vai nevarētu paskaidrot vēlreiz par to peles akselerācija tieši stīmotajai cs.

Gan jau sen esi ticis galā, bet var atvērt steam, tur ir tava spēļu bibliotēka (Library). Ar labo pogu uz Counter Strike -> Properties -> Set Launch Options... :)

View PostDominix^, on 28 May 2008 - 21:41, said:

Skatoties kāds ir fons. Vizuālās mākslas pamati - jāmeklē pretēja krāsa.

Tas bija jautājums par labāko krosheira krāsu. Es teiktu, ka tā gluži nav un labs pretpiemērs - zilā pretkrāsa ir dzeltens, bet tāpat tu labāk saskatīsi sarkanu krosheiru. Pretkrāsas nozīmē, ka šo krāsu iedarbība uz tavu krāsu redzi ir pretēja, nevis to, ka tev tiešām būs vieglāk viņu saskatīt. Šinī gadījumā dzeltenu gluži vienkārši ir grūtāk redzēt neatkarīgi no tā, vai tā ir pretkrāsa, vai nav.

Manuprāt, oriģinālais mazliet toksiski zaļais un luksoforu sarkanais ir labākās (izšķiramākās) krosheira krāsas.

To var arī pamatot - uz zaļo gaismu cilvēka acs ir visjūtīgākā, tāpēc ir salīdzinoši vieglāk to krosheiru vispār ieraudzīt.

Sarkanā krāsa, savukārt ir īpaša ar to, ka uz to vislabāk darbojas cilvēka krāsu redze. Tas ir - ja tu vispār redzēsi, ka tur kaut kas ir, tad tu redzēsi, ka tas ir sarkans. Visas pārējās krāsas, kad ir redzamas švaki, izskatās pelēkas. (Tas arī ir iemesls, kāpēc aizliedzošais/brīdinājuma signāls ir sarkans - jo viņš nekad neizskatīsies citā krāsā.)
Posted Image
Posted Image

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users