Jump to content

Toggle shoutbox Chatbox

Sēņojot Ziedoņdārzā, tev uzbrūk 4 agresīvi dzeņi. Tu:
a) izliecies, ka nekas nav noticis;
b.) izvelc no kabatas svaigu breksi un sāc atgaiņāties;
c) mēģini pielabināties, svilpojot Ilmāra Dzeņa dziesmas.

latek1 : (Today, 18:24) nebiju pastijies topic, labots..
latek1 : (Today, 18:20) hmm vel bans ir aktiivs myby kads ari skatiisies..
Generaalis : (Today, 11:57) setinfo _kso parole
sparky : (Today, 11:35) ew ka bija jaraksta parole savam nikam kad csa iet?
Vonders. : (Yesterday, 20:52) Neviens neko neredzēja ^_^
acidity : (Yesterday, 20:39) ja nebiji chiitojis, tad atvainojos, nesaku, ka nekā nav ! man kompis vnk demo neļauj noskatīties!
latek1 : (Yesterday, 20:36) tad kapec raksti nekaa nav ? ja neesi redzejis demo.
acidity : (Yesterday, 20:22) es jau pats varētu demo paskatīties, bet man nerāda :(
latek1 : (Yesterday, 20:04) ir ok :)
acidity : (Yesterday, 20:03) nu ja nekaa nav sorry ! par neertiibaam!
acidity : (Yesterday, 20:03) nu blaaviens tu mani taa novaaci 3 vieniigaas reizes...es pat neskatoties nobanoju !
latek1 : (Yesterday, 19:55) nez nesapratu to jautajumu
un1imited : (Yesterday, 19:50) vai tad hltv pats neaplodojas webā?
latek1 : (Yesterday, 19:35) vaaks lai uploadotu hltv demo 20 min jagaida sviests
latek1 : (Yesterday, 19:28) parasti prasa speleteja demo, tagad hltv :/
latek1 : (Yesterday, 19:22) acidity :/ hujova tagad jatere laiks unbanam :/ paris hs un visss...
Alus : (Yesterday, 18:35) Jā, tā pa retam arī daru :D
Atlets : (Yesterday, 09:27) tad vismaz iekopē čatā xlist, lai ir niks&info + mapes nosaukumu, tad jau nav problēmu pēcāk nobanot.
Alus : (Yesterday, 00:51) Atlet, zinu ka ir speciāla vieta forumā par čīteriem, bet kamēr tur viņi izskatīs, tamēr tas čītors vēl skraidīs un ārdīsies :)
sLd : (20 May 2012 - 23:11) YO @DM1N1 divu dienu laikaa nevarat apskatities 5 min lielo demo? http://forums.kso.lv...450#entry113450
Resize Shouts Area

Foruma jaunpienācējiem

• You cannot reply to this topic
125 replies to this topic

#31 fanat1k*

nūbs

• Member
  • Pip
  • 2 posts

Posted 03 August 2008 - 15:50

Chau visiem! :)

Mani sauc Artūrs!
Man ir 15 gadi!
CS'ā niks fanat1k*
Irc niks fanat1k_
Hobiji ir volejbols, futbols, bmx un mtb! :)

Edited by fanat1k*, 03 August 2008 - 15:52.

#32 Bull

nūbs

• Member
  • Pip
  • 3 posts

Posted 05 August 2008 - 11:36

#ingame nick - Bull
#Dzīvoju Valmierā!
#Vecums - 16
#Nodarbošanās - skolnieks
#Brīvā laika pavadīšana -atpūšos ar draugiem, mēģinu sevi sadauzīt un kaut ko iemācīties ar bmx :D
#Esmu tāds pozitīvs čalis, pa reizei varu arī kādu uzjautrināt
#Spēlēju šeit , jo daudz cilvēku vienmēr serveros, un pārsvarā visi spēlētāji ir sakarīgi.
#Spēlējot te , pagaidām neesmu neko ieguvis.

#33 rasty^

nūbs

• Member
  • Pip
  • 5 posts

Posted 06 August 2008 - 14:19

Par mani

vārds - Mārtiņš
gadi - 13
cs niks - rasty^
cs spēlēju ~ 3 gadi
dzīvoju - Lielvārdē
nodarbojos - ar florbolu
patīk - SEKS

#34 Generaalis

Hektorizēts!

• Main Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,862 posts

Posted 06 August 2008 - 14:28

Nu iedomajos ar iemest kkadu sviestu par sevi ^_^

#Sāku te spēlēt , jO te sāku spēlēt ^_^ neatceros jau vairs, kā tur bija, bet laikam pamaniju KSO nosaukumu un serveri kaut kādā serveru listē...

#ingame nick - Generaalis ., Nightmare un ļoti reti - ||Bullet||Edja-ups

#Dzīvojos Pa Visu Latviju

#Vecums - drīz ieiešu 3.šajā gadu desmitā

#Brīvā laika pavadīšana - nesaista mani ne bmx ne snows :D patīk pļāpāt, pavazāties, iedzert, sapīpēt, padraiskoties kopā ar draugiem, laba laika pavadīšana ar ģimeni, atpūta "pie dabas krūts" , ceļošana (kaut nekur īsti tālāk par LT un Est neesmu bijis, bet LV daudzmaz ir apskatīta visa) Paķimerēties gar fotožopu un Coreldrawu, patīk zaļumballes (disenes kaut ka man ir pagatnee), Mežonīgi garšo alus un tekila, kaut arī pārējos dzērienus nesmādēju :) Smēķēju Marlboro (zelta), nu ko te daudz klārēt, patīk vis kaut kas. Aaaa, un arī tas pats kas dažiem šejienes LIELAjiem 12.,13gadniekiem - Sievietes un Meitenes un viss kas saistīts ar viņām ^_^

#Nodarbošanās - studēju Inženierzinātnes

#Spēlēju gan šeit gan Gign`aa, bet sakarā ar to, ka mana IP nevar pusgada laikā nomainīties, KSO nevaru paspēlēt dēļ banotas IP...

#Spēlējot te ieguvu labus sarunubiedrus un humora pilnus vakarus ar alu un CS (ne tikai)

Nu jau Jūs zināt pārāk daudz ^_^

#35 Mazais*

nūbs

• Member
  • Pip
  • 1 posts

Posted 07 August 2008 - 17:28

Sveiki :) Esmu 13 gadiigs skolnieks, aizraujos ar cs, braukaajos ar ixu, un ik pa laikam maacos tecktonik :] Ingame niks: Mazais* Pashlaik admineeju EVIL PUB un EVIL CSDM serveros :) par serveri uzzinaaju es pat neatceros kur :D man vinsjh jau ljoti sen bija favoritos bet nekad nebiju speeleejis..
Cs speeleeju ap 3 gadiem.. vispaar liidziigi rasty^, agraak arii nodarbojos ar florbolu, dziivoju Ikšķilē.. nu taatad sveiki :)

#36 mE^

nūbs

• Member
  • Pip
  • 18 posts

Posted 11 August 2008 - 09:49

Sveiki :P
Vārds: Mārtiņš
Gadi: 16
CS Nick: mE^
Spēlēju iekš kso.lv jau kādu pusgadu.
Patīk iziet ārā iedzert, uzpīpēt aiziet uz kādu diseni. Vēl pa laikam patīk [adarboties ar photoshop, imageready un sony vegas.
CS spēlēju jau kādus 3-4 gadus.
Tas arī laikam būtu viss ko es varu teikt.

#37 ruxis

nūbs

• Banned
  • Pip
  • 9 posts

Posted 25 August 2008 - 21:44

#Sāku te spēlēt , jo ieteica draugs pirms kāda meneša !
#ingame nick - ruxis
#Dzīvoju Jelgavā!
#Vecums - 18
#Nodarbošanās - skolnieks
#Brīvā laika pavadīšana - tusējos ar draugiem , klausos mūzīku , spēlēju WoW, CS 1.6 un CS:S
#Hmm nu esmu diezgan enerģisks un izpalīdzīgs
#Spēlēju šeit , jo serveris ir stabils un nelago !
#Spēlējot te , vēl neko neesmu ieguvis! :203:

#38 bulcins

nūbs

• Member
  • Pip
  • 18 posts

Posted 25 August 2008 - 23:56

Par mani:
*vārds, uzvārds - Kaspars Fomins
*vecums - 15
*amats biggrin.gif - skolnieks
*intereses - futbols , Metal stila muuzika , datori ,

Par CS:
*nick - bulcins
*sāku spēlēt k-kad ap ziemu ta pa retam tas bija tagad jau biezak :)
*spēlēju jo citreiz uznak boorings un nav ko darit tad naku ieksa CS tas nekas ka esu botiks

#39 Kupaats

nūbs

• Member
  • Pip
  • 1 posts

Posted 29 August 2008 - 13:29

#Sāku šeit spēlēt, jo šeit spēlē mans draugs Ri4z0rz-. Spēlēju šeit nesen. Apmēram 3 dienas.
#Jūsu serverī spēlēju ar niku - Kruts & Pups - Kupaats.
#Dzīvoju Valmierā, Pārgaujā.
#Vecums - 14
#Patīk braukāties ar BMX un spārdīt bumbu.Neatsakos arī no cs :D
#Spēlēju šeit , jo te ir sakarīgi un atsaucīgi cilvēki , serveris ir stabils un nelago !
#Spēlējot te, ceru iegūt jaunus draugs e-laifā!

P.S. Piemērs ņemts no FrozZzeN. Paldies! :wink:

#40 Verbatim

nūbs

• Member
  • Pip
  • 9 posts

Posted 11 September 2008 - 20:25

Mani sauc Viktors. Esmu no Jelgavas rajona. Dzīvoju es laukos, pie dabas ^^/. Par šo komūnu zināju jau labu laiku atpakaļ, bet nepievērsu sākumā uzmanību, bet nu tagad esmu te. Man ir 15 gadi, pašlaik vēl esmu skolnieks, mācos 9.klase ZPS skolā. Brīvajā laikā spēlēju basketbolu, vai vienkārši izklaidējos ar draugiem. Spēlēju es dažas PC games, proti cs un tf2./ Uz šo brīdi esmu ppb, varbūt kāds zin, tas ir team fortress2 klans, kas pašlaik piedalās etf2l Season 3 tā teikt līgā. Pašlaik ir labi panākumi šajā līgā, no 2 spēlēm esam uzvarējuši abas. TF2 pārsvarā spēlēju tikai pcw, citreiz, kad nav kāds cw paredzēts uzrauju pub'ā. CS'u spēlēju mazāk, bet citreiz sanāk uzraut kādu mapi pubīī. tf2 - mani varat atrast pēc nick'a ppb:Verbatim un cs ingam'ā ar nicku Verbatim. Nu respektīvi esmu jautrs, atbildīgs, citreiz nedaudz kautrīgs jaunietis. Patīk sports un citas aktivitātes.

#41 drunkMonkey

nūbs

• Member
  • Pip
  • 11 posts

Posted 12 September 2008 - 23:15

Sveiki visiem !

Niks - drunkMonkey
Cs pieredze - 4.gadi
Ipriekš tiku spēlējis iekš roxcs, bet tagad lēnām pāriešu kso.lv serveriem!
Patīk pazibināt cs brīvajā laikā.Dienā cs uzrauju 2h aptuveni.

@irc.lv nAde

Edited by drunkMonkey, 12 September 2008 - 23:25.

One Shot,One Kill no Luck just Skill

#42 aBolinsh

pastāvīgs apmeklētājs

• Member
  • PipPipPipPipPip
  • 167 posts

Posted 12 September 2008 - 23:35

Sāku spēlēt šeit pat nezinu kāpēc, vienkārš iemaldijos serveri un iepatikās.
Ingame niks ir mr.Kinky
Dzīvoju Cēsīs!
Esmu 15 gadus vecs.
Trenējos Cēsu Snowboard skolā. Agrāk nodarbojos ar florbolu. Pārsvarā pievēršos Rap mūzikas stilam, bet patīk visa veida mūzika.
Nav nekas tāds, kas man baigi riebtos. Piem kā daži te saka metālisti emo un vel kautkas, ja nu vienīgi riebjas čiteri :(
Kā jau 15 gādīgs mācos skolā, 9 klasē.
Spēlēju vienīgi CS, kas nenotiek pārāk bieži!
Forumā esu jau 2 gadi ja nemaldos.
Paldiesiņš, ka uzklausijāt :p
IPB Image

#43 schylk

mazpoustis

• Member
  • PipPip
  • 30 posts

Posted 13 September 2008 - 12:23

#Man sauc Ivars
#dzivoju Brocenos
#Niks cs`aa schylk un irc toze {piemiedz1}
#man ir 15 gadi driz paliks 16
#nodarbojos ar aireshanu (smailoshana un kanoe) pats aireju ar kanoe ;)
#eju 9 klase
#Cs`aa emu apmeram kaadus 3-4 gadus karo4 no 1.5 laikiem
#ir Steams
#visvairaak pasaule necieshu 4iterus B)
TAS ARI VIS paR MANIIM

#44 PolarBear

dienaszaglis

• CS admins
  • PipPipPipPip
  • 142 posts

Posted 16 September 2008 - 17:00

Sveiki visapkārt. {piemiedz1}

Tad nju te īsumā mazu sevis aprakstu uzkricelēšu.

# Sauc mani īstajā vārdā Dzintars
# Dzīvoju jau gandrīz 10 gadus šeit pat Rīgā, Pļavniekos (rajons te tāds ir)
# "Niks" iekš Cs un arī citās spēlēs ir PolarBear. Radies 5 gadus atpakaļ, kad Ziemassvētku laikā biju nodomājis paskatīties labu filmu pa televizoru, un tur kā parasti bij reklāmas pa vidam. Nu lūk arī Coca-Cola reklāma, kur lāču māte dod mazajam lācītim coca-colu. Par cik man patīk baltie lāči un garšo coca-cola niku nebija grūti izdomāt pēc tās reklāmas noskatīšanās.
# Pavisam nesen apritēja man jau 24 gadi (bet ja konkrētāk tad tas notika 1. septembrī)
# Skola laiki man jau sen pagājuši, tagad pēdējos jau 6 gadus strādāju interneta kafejnīcā "ELIK".
# CounterStrike kopsummā spēlēju gan tikai 2,5 gadus. Daudzi man netic no kurienes tad man radusies tā precizitāte utml. Piebildīšu vēl arī to ka vēljoprojām iekš cs spēlēju ar "defaultajiem settingiem". Precizitāte man radusies iepriekš nospēlējot 9 gadus Quake2 un tam klāt vēl pienākusi logjiskā domāšana (skolā mīļākais priekšmets bija matemātika).
# CS man saistās tikai un vienīgi ar CsDm un neko vairāk. Iekš mIrc visiem aicinājumiem par nākšanu klanos parasti tiek dota negatīva atbilde.
# Kā es te sāku spēlēt un kas es tāds esmu ? Atbilde pavisam vienkārša. Iepatikās man tieši šis csdm par cik man te nelago, sakarīgi admini/spēlētāji. Teikšu pavisam godīgi, mani nekad neņemat nopietni, jo cik nu zināms lāčiem tās smadzenes ir nu daudz daudz mazākas nekā cilvēkiem.
# Brīvā laika pavadīšana - "Cabal Online" - mmorpg tipa spēle, esmu ar viņu riktīgi aizrāvies. B)
# CsDm tiek spēlēts ar mp3. Par sevi saku - "Totally Trance Addicted"

Šis te bij īsumā. Nerakstīju gari jo šorīt iegādājos sev jauno Razer klaviatūru, un vēljoprojām neesmu īpaši pieradis pie viņas. :wacko: Varbūt neuzrakstīju visu ko vajadzēja, bet nu ja ir kas jautājums droši jautājiet.

P.S.
# Jāparauj arī šeit būs 100.000 kills ar ak47 .....
Posted Image

#45 Janisson

nūbs

• Member
  • Pip
  • 6 posts

Posted 10 October 2008 - 12:46

Nu ko, man ir 14 gadi, daudzi man dod 15/16 gadus, gan pēc izskata, gan pēc rakstura. Patīk spēlēt futbolu, kādreiz gāju trenēties, tagad dzīve mainijās, bet gan jau viss atgriezīsies vecajās sliedēs. {piemiedz1} Vēl esmu gājis Hip-Hopā, kā arī peldēšanā. Man ir rēali po<censored> ko cilvēks klausās, repu, metālu, tucus, galvenais kad pēc rakstura ir normāls. Par interesēm, ehh, tādu ir padaudz. Protams meitenes, čills ar daugiem, paķerot kādu aliņu, vai ievelkot dūmu. Nu un kad 14, mana problēma. :rolleyes: Skolā iet sūdīgi... Vēl var stāstīt daudz un daudz, bet jums apniks.

Nedaudz par no life? {hm2} Ok, CSā jau būs laikam 4. gads. Esmu spēlējis ar intervāliem, un KSO man šķiet būtu 1 gads?! Kādreiz spēlēju uz citu niku, un cik dzirdēju, statiem arī ir bijis restart? Atradu KSO, iepatikās... Vēl esmu spēlējis MU, Runescape (vēl joprojām).

Tas arī laikam viss.
Janisson

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users