Jump to content

Toggle shoutbox Chatbox

Sēņojot Ziedoņdārzā, tev uzbrūk 4 agresīvi dzeņi. Tu:
a) izliecies, ka nekas nav noticis;
b.) izvelc no kabatas svaigu breksi un sāc atgaiņāties;
c) mēģini pielabināties, svilpojot Ilmāra Dzeņa dziesmas.

latek1 : (Today, 18:24) nebiju pastijies topic, labots..
latek1 : (Today, 18:20) hmm vel bans ir aktiivs myby kads ari skatiisies..
Generaalis : (Today, 11:57) setinfo _kso parole
sparky : (Today, 11:35) ew ka bija jaraksta parole savam nikam kad csa iet?
Vonders. : (Yesterday, 20:52) Neviens neko neredzēja ^_^
acidity : (Yesterday, 20:39) ja nebiji chiitojis, tad atvainojos, nesaku, ka nekā nav ! man kompis vnk demo neļauj noskatīties!
latek1 : (Yesterday, 20:36) tad kapec raksti nekaa nav ? ja neesi redzejis demo.
acidity : (Yesterday, 20:22) es jau pats varētu demo paskatīties, bet man nerāda :(
latek1 : (Yesterday, 20:04) ir ok :)
acidity : (Yesterday, 20:03) nu ja nekaa nav sorry ! par neertiibaam!
acidity : (Yesterday, 20:03) nu blaaviens tu mani taa novaaci 3 vieniigaas reizes...es pat neskatoties nobanoju !
latek1 : (Yesterday, 19:55) nez nesapratu to jautajumu
un1imited : (Yesterday, 19:50) vai tad hltv pats neaplodojas webā?
latek1 : (Yesterday, 19:35) vaaks lai uploadotu hltv demo 20 min jagaida sviests
latek1 : (Yesterday, 19:28) parasti prasa speleteja demo, tagad hltv :/
latek1 : (Yesterday, 19:22) acidity :/ hujova tagad jatere laiks unbanam :/ paris hs un visss...
Alus : (Yesterday, 18:35) Jā, tā pa retam arī daru :D
Atlets : (Yesterday, 09:27) tad vismaz iekopē čatā xlist, lai ir niks&info + mapes nosaukumu, tad jau nav problēmu pēcāk nobanot.
Alus : (Yesterday, 00:51) Atlet, zinu ka ir speciāla vieta forumā par čīteriem, bet kamēr tur viņi izskatīs, tamēr tas čītors vēl skraidīs un ārdīsies :)
sLd : (20 May 2012 - 23:11) YO @DM1N1 divu dienu laikaa nevarat apskatities 5 min lielo demo? http://forums.kso.lv...450#entry113450
Resize Shouts Area

Foruma jaunpienācējiem

125 replies to this topic

#121 bacard^

savējais

• CS admins
  • PipPipPipPipPipPip
  • 209 posts

Posted 24 February 2011 - 03:04

Sveiciens visiem kso.lv lietotājiem! Sākšu ar to, ka mani sauc Intars, nāku no Jelgavas puses. Brīvajā laikā nodarbojos ar vieglatlētiku, to daru jau, ja nemaldos 11 gadus, kaut gan pašam tik 18 ir...Tagad jau nodarbojos ar šo sportaveidu valsts un pat starptautiskā līmenī. Arī basketbols un florbols, kā arī reizēm volejbols ir tas, ko daru brīvajā laikā. Un tad, kad nav ko darīt nekas cits neatliek kā būt datordārpam!

Tad nu par manu datora dzīvi. Dators man ir ļoti slikts, taču es mainīt nevaru atļauties. Lai jau man ir tas 2000.gada windows, bet nu tomēr, lai kas arī būtu, tomēr CS kādu nošaut varu. Nu, ja CS ir pārlieku daudz cilvēki un visi met smokes, kuros man lago, tad atliek vien brist briesmīgajā spēlē - MU. Bet nu te es esmu atnācis pie cs`istiem, tieši pie Kso`istiem , vai kā jūs sevi dēvējat, tāpēc par to arī turpināšu...

KSO es zinu jau ļoti sen, taču forums, psyho_stati, vēl dažādi sīkumi mani līdz šim neinteresēja. Ņēmos pa citām komūnām, jo domāju, ka kso līmenim vēl par zaļu. Tad nu nolēmu, ka no zaļa esmu kļuvis par dzeltenu un gatavs pievienoties šai komūnai. Starpcitu, cs spēlēju kādus 6-7 gadus, taču skils man nav tam atbilstošs, jo neesmu nekāds diži lielais drots...Pašam labāk patīk war3, zm serveri, taču nevar jau vislaik vienu un to pašu malt, tāpēc izdomāju, ka jāpaprovē CSDM, GG...Tieši šajos Kso serveros es spēlēju...

Nu cerams, ka būšu vismaz nelielu ieskatu par sevi jums devis! Cerams, ka nekur prom nepazūdīšu un jūs mani vēl ilgi pacietīsiet! Ā un jā, pavisam aizmirsu, runājot par manu aktivitāti...Forumā es visticamāk būšu diezan aktīvs, taču InGame bieži vien nesanāk pabūt, jo braukāju pa visādām Latvijas malām un ne vienmēr esmu mājas, taču kad esmu, tad bliežu ka emkai rūsa rodas!

Uz veiksmīgu sadarbību, nida^!

Bildites.lv

#122 annoying kram1N5h

nūbs

• Member
  • Pip
  • 15 posts

Posted 31 May 2011 - 23:22

labdien
saki to ko jūti , vai nesaki ne sūda /Skutelis/

#123 crystaliz3d

nūbs

• Member
  • Pip
  • 8 posts

Posted 18 September 2011 - 14:09

Mani sauc Mārtiņš, spēlēju cs.kso.lv ar nick'u crystalized. hello everybody out there
Posted Image

#124 Hazzer

pļarkšķis

• Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 517 posts

Posted 19 September 2011 - 19:41

čāāaaauu, trollllli!!!!

Edit by Kozy:
+10% par nevajadzīgu poustu

#125 adamant

nūbs

• Member
  • Pip
  • 1 posts

Posted 20 September 2011 - 14:23

Hey yo. Mani sauc Jānis Ķūrens. Varat mani nočekot draugos :D šeit parādijos tāpēc, ka ievēroju jau pāris gadus atpakaļ ka csdmā ir baigā aktivitāte un jā, sāku arī spēlēt. CSu jau drotoju aptuveni 5 gadus. Brīvajā laikā kaut kā cenšos braukt ar mtb pa skeitparku. Lūk mani 2 video ja nu tiešām kādam interesē.

#126 KnicKs

pļarkšķis

• Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 521 posts

Posted 26 September 2011 - 09:11

Esmu atkal atgriezies, bet šoreiz vairāk uz tf2 pievēršos, bet pubā arī iegriežos...

Tad kas mani nezin...

* Vārdā Kaspars
* 19 gadi
* Ingame nick KnicKs
* Agrāk adminēju šeit kso.lv, bet tad atteicos no sava acc, jo nebija vairs laika spēlēt.
* Nodarbošanās - basketbols nu jau vairāk kā 10 gadus, bet vēl patīk arī volejbols...

Nu īsumā vairāk arī neko, manuprāt, zināt nevajag... ;D

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users