Nav aizliegts pastāstīt par sevi arī ko vairāk.
Toggle shoutbox Chatbox
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Foruma jaunpienācējiem
Posted 10 February 2008 - 22:33
Nav aizliegts pastāstīt par sevi arī ko vairāk.
Posted 13 February 2008 - 23:45
Posted 14 February 2008 - 00:01
#Sāku te spēlēt , jo ieteica draugs
#ingame nick - FrozZzeN
#Dzīvoju Liepājā!
#Vecums - 19
#Nodarbošanās - Students un tusētājs
#Brīvā laika pavadīšana - tusējos ar draugiem , nodarbojos ar parkour , austrumu cīņām , klausos mūzīku , izdīrāju cs un mu
, taisu cs mūvikus
#Hmm nu esmu diezgan enerģisks , pļāpīgs
#Spēlēju šeit , jo te ir sakarīgi un atsaucīgi cilvēki , serveris ir stabils un nelago !
#Spēlējot te , ieguvu draugus
nju tas laikam viss , ko mans prāts tagad spēj izfunktierēt
Vismaz iedrošināju moš kādu ,lai uzraxta
Edited by alexyz, 14 February 2008 - 00:01.
Posted 14 February 2008 - 01:28
#Nemaz īsti neatceros kādā veidā es te nokļuvu, zinu, ka sāku ar rit komūnu(nav zināms vai tāda vel ir), sekoja ng(šad tad vel parādos), tad nu esmu te un tālāk par tagadējiem komūniem neko nestāstīšu, galvenais, ka esmu te arī.
#ingame nick - Epix(šeit) + fake uz 1 reizi šad tad, nu par citiem realnikiem citur noslēpums
#Dzīvoju Rīgā
#Vecums - 21
#Nodarbošanās - Students, darbinieks, izklaižu mīlētājs, bezsakara dzinējs
#Brīvā laika pavadīšana - naudas izšķiešana, šopings(piespiedu kārtā), klubiņi burziņi un pavisam nedaudz alkohola, cs,basketbols un spēļu skatīšanās klātienē, slidot, slēpot, riteņbraukšana, bmw, dirnēšana uz dīvana pie vakara filmas ar mīļoto sievieti
#Kāds es esmu? Nu ne tāds kā vairumam es šeit liekos, internets tomer ir un paliek tikai virtuāla pasaule, tiem kam jāzin arī zin kāds es esmu.
#Spēlēju šeit , jo te ir labs mapcycle, nu ne visas mapes iet pie sirds, bet nu pie nepatīkamākas mapes nozūdu, slots, draugi te spēlē, laikam vairāk iemeslu arī nav uz doto brīdi.
#Spēlējot te ieguvu....jaunu draugu
#Mūzika - House, trance, nedaudz no vecā repiņa.
Edited by Epix, 25 August 2008 - 22:38.

[center]
Posted 24 February 2008 - 14:42
Mans niks CS'ā ir Miscuzi, Vārds-Nauris ,trennējos basketbolā jau 8 gadus, brīvajā laikā spēlēju CS(tas ir diezgan bieži), Man ir 15 gadi , mūzikā dodu priekšroku rock,rnb... Tas arī īsumā viss.
Posted 24 February 2008 - 15:52
#Nu saku spelet sheit jo ieteica bijushajs speletajs CiGa!! Speleju apm apm 1gadu 8meneshush
#Ingame nick spiegs
#Dzivojo Riga-Vecmilgavis un shad tad Alderos!!
#Vecums 16
#Brivaja laikaa nodarbojos ar motosportu un ar draugiem ejam us skolu uspelet basiti!!5dienas un 6dienas parasti izklaidejos ja nau nekaadu citu ieplanotu planu shajas dienas!!!!
#Nu speleju sheit jo vispar norm serveris un norm speletaji(nu ne vienmer bet lielako ties)

Posted 02 March 2008 - 15:28
Brivajos no skolas brizhos uzlaizhu CS'u, MU, COD, dazhas citas speles, kad nu kads garigais, ar nekadu ipashu sporta veidu nenodarbojos, bet ja sanak kko uzspelet neesmu pret.
Speleju sheit jau sanak bus kadi 4 gadi, ar sho niku kadu gadu or nedaudz bik vairak + ar iepriekshejo niku kadu ilgaku laiku ( atljaushos neatklat savu veco niku ).
Ieteica man un manam bralim tempijs sheit spelet, no ta laika sheit iepatiks, jo speletaji diezgan atsaucigi, atraktivi un aktivi, serveris stabils un progresejoshs.
Liepajnieks, visu savu dzivi esmu nodzivojis sheit.
Klausos visdazhadaka veida muziku, vardu sakot, to kas patik, to ari klausos.

Posted 06 March 2008 - 11:55

Posted 07 March 2008 - 09:11
Sauc mani Uldis, Esmu 18 gadus vecs ( 080689 ^^ ) dziivoju Jelgavaa. Dolee aka KSO ierados ~ 2005. gada martaa, kad man pateica, ka sheit speelee owee un mikinshs... Peec 2 Gadu bombiishanas pieradu(dazhi zin, dazhi nezin kas notika peec tiem 2 gadiem
Nodarbojos daudz ar muuziku, produceeju(veel maacos), mixeeju, klausos utt... Aarpus Virtuaalaas pasaules, kaa jau iists letinsh ik pa laikam ( Nu ok, gandriiz vienmeer, kad atdaliits no V.P. :( )
Peec dabas man patiik paliidzeet citiem ( laikam tapeec man full mirc ar pm Help mesidzhiem ) no taa gandriiz nepieprasot neko...
Edited by FaiL^, 07 March 2008 - 09:12.
Posted 07 March 2008 - 14:40
#ingame nick - Paranoied ( radaas no dziesmas Dope - Parinoia , kad vel biju mazinjsh un klausijos metaalu ^^)
#Dzīvoju Saldū.
#Brīvā laika pavadīšana - Speleju Cs, tusēju ar draugiem , eju uz kačalku.
#Spēlēju 2 serveros , šeit un Balticā.
#Spēlējot šeit pagaidām neko nēsmu ieguvis! ^^
#Pašlaik adminēju uz Balticservs puba.
#Klausos parsvarā kalbasņikus.
Edited by Paranoied, 12 September 2008 - 01:34.
Posted 18 March 2008 - 20:03
Mani sauc Māris
Dzīvoju Liepājā
Esmu 16 gadus vecs
CS spēlēju kādus 3 gadus tā ja skaitītu bez pārtraukumiem
Niks man CS ir Luffy` un tikai šis.Nevienu citu neizmantoju un ar feikiem nespēlēju.
Pats labākais ir tas ka man nav kaitīgu ieradumu :P , ne pīpāju un ne dzeru arī
CS spēlēju priekš prieka pārsvarā, bet ja dažreiz vajag tad tā riktīgi pacenšos, lai izceltos starp citiem
EDIT:PUBā mani nekad neredzēsiet ja nu vienīgi varbūt 1 reizi mēnēsī, bet praktiski sēžu tikai CSDM :P
Edited by Luffy, 18 March 2008 - 20:41.
Posted 18 March 2008 - 21:36
#niks man ir Kachinjs
#Vecums - 16
#Nodarbošanās - macos
#Brīvā laika pavadīšana - tusējos ar draugiem
Vairak nezinu ko varetu par sevi pastastit!
Edited by Kachinjs, 18 March 2008 - 21:36.
Posted 23 March 2008 - 23:57
*vārds, uzvārds - Kristaps Strazdiņš
*vecums - 14
*amats
*intereses - snowošana, daudzi sporta veidi, datori, Metal tipa mūzika, gulēšana :P utt..
*nepatīk - emo, reperi, urlas utmldz. indivīdi...
Par CS:
*nick - KoRneriiC (skills uz apollo ~14400)
*sāku spēlēt pirms apm. 2 gadiem - ieteica brālēns, arī iedeva cs 1.6.
*spēlēju dēļ Skill upošanas
Posted 29 March 2008 - 21:23
Nu es te vienu dienu parakājos gign'a forumos un daudzreiz ir pieminēts šis serveris! Tad nu iegāju un pamēģināju! Izskatās labs un te nu es esmu! ( Pēc pirmajiem iespaidiem )!
Esmu 14 gadus vecs! Mācos! Nodarbojos ar basketbolu! Nu par cs ir tā! Kad pa reizei iegriežos mircā un tad ja nu tur kādam vajag klana memberīšus un prasa skillu, nu tad es atbildu parasti tā - nekāds pro neesmu, bet šaut māku! Nebaidos no nekā! Nepatīk tādi cilvēki, kuriem liekas, ka viņi valda pār visu!
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users