Pieņemsim, ka šis ir tāds warn level FAQ jeb BUJ.
1. Kāpēc es nevaru rakstīt komentārus un izveidot topikus? Man rāda šādu tekstu:

Atbilde: Tas nozīmē to, ka tu esi rakstījis pilnīgu černi, un kāds no moderatoriem tev ir liedzis iespēju poustot forumā līdz 9. februārim plkst 16:33, 2010. gadam.
2. Kā lai es zinu, par ko tiku sodīts?
Atbilde: Zem tava avatara ir redzams warn statuss.

Spiežot uz tā arī redzēsi, kas tevi vārnojis, kad un par ko.

3. Kāpēc es neredzu nevienu foruma sadaļu un čatu? Man rāda šādu tekstu:

Atbilde: Tas nozīmē, ka esi sastrādājis baigos mēslus un esi nobanots no foruma līdz 10. februārim plkst 16:48, 2010. gadam.
4. Kāpēc es neredzu čatboksu?:
Atbilde: Tu čatā esi rakstījis černi, tāpēc esi nobanots no čata. Ja redzi čatu, bet nevari postot, tātad neesi ielogojies.
5. Piereģistrējos forumā, bet nevaru ne izveidot jaunus topikus, ne replijot. Man rāda šādus uzrakstus uz pogām:

Atbilde: Ja tu paskatīsies uz savu grupu, tad ieraudzīsi, ka tā ir "Validating" nevis "Members". Tas nozīmē, ka tu neesi apstiprinājis savu reģistrāciju caur linku, kas nosūtīts uz e-pastu, ko tu norādīji reģistrēšanās laikā. Kad tas būs izdarīts, nebūs problēmu ar rakstīšanu forumā.

6. Piereģistrējos forumā, bet nevaru epastā atrast apstiprināšanas vēstuli un ir pagājis pietiekami ilgs laiks, lai tā būtu piegādāta:
Atbilde: Lapas augšpusē ir tavs lietotāja vadības panelis, kurā ir iespēja atkārtoti sūtīt apstiprinājuma vēstuli uz epastu, ar kuru reģistrējies forumā.

This topic is locked