Jump to content

Toggle shoutbox Chatbox

Sēņojot Ziedoņdārzā, tev uzbrūk 4 agresīvi dzeņi. Tu:
a) izliecies, ka nekas nav noticis;
b.) izvelc no kabatas svaigu breksi un sāc atgaiņāties;
c) mēģini pielabināties, svilpojot Ilmāra Dzeņa dziesmas.

latek1 : (Today, 18:24) nebiju pastijies topic, labots..
latek1 : (Today, 18:20) hmm vel bans ir aktiivs myby kads ari skatiisies..
Generaalis : (Today, 11:57) setinfo _kso parole
sparky : (Today, 11:35) ew ka bija jaraksta parole savam nikam kad csa iet?
Vonders. : (Yesterday, 20:52) Neviens neko neredzēja ^_^
acidity : (Yesterday, 20:39) ja nebiji chiitojis, tad atvainojos, nesaku, ka nekā nav ! man kompis vnk demo neļauj noskatīties!
latek1 : (Yesterday, 20:36) tad kapec raksti nekaa nav ? ja neesi redzejis demo.
acidity : (Yesterday, 20:22) es jau pats varētu demo paskatīties, bet man nerāda :(
latek1 : (Yesterday, 20:04) ir ok :)
acidity : (Yesterday, 20:03) nu ja nekaa nav sorry ! par neertiibaam!
acidity : (Yesterday, 20:03) nu blaaviens tu mani taa novaaci 3 vieniigaas reizes...es pat neskatoties nobanoju !
latek1 : (Yesterday, 19:55) nez nesapratu to jautajumu
un1imited : (Yesterday, 19:50) vai tad hltv pats neaplodojas webā?
latek1 : (Yesterday, 19:35) vaaks lai uploadotu hltv demo 20 min jagaida sviests
latek1 : (Yesterday, 19:28) parasti prasa speleteja demo, tagad hltv :/
latek1 : (Yesterday, 19:22) acidity :/ hujova tagad jatere laiks unbanam :/ paris hs un visss...
Alus : (Yesterday, 18:35) Jā, tā pa retam arī daru :D
Atlets : (Yesterday, 09:27) tad vismaz iekopē čatā xlist, lai ir niks&info + mapes nosaukumu, tad jau nav problēmu pēcāk nobanot.
Alus : (Yesterday, 00:51) Atlet, zinu ka ir speciāla vieta forumā par čīteriem, bet kamēr tur viņi izskatīs, tamēr tas čītors vēl skraidīs un ārdīsies :)
sLd : (20 May 2012 - 23:11) YO @DM1N1 divu dienu laikaa nevarat apskatities 5 min lielo demo? http://forums.kso.lv...450#entry113450
Resize Shouts Area

Ziedo KSO.lv serverim!

• You cannot reply to this topic
255 replies to this topic

#31 Dominix^

dominikānis

• CS & TF2 admins
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,878 posts

Posted 21 September 2006 - 16:45

mE nevis sola bet garantee! kaut nedaudz bet noziedoshu :P

Posted Image

#32 Hazzer

pļarkšķis

• Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 517 posts

Posted 22 September 2006 - 20:23

DominiX. un kas liktu domaat kad ari tavi vardi nav soliijumi?

#33 FaiL^

1. džeks ciemā

• Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,655 posts

Posted 27 September 2006 - 11:30

Shito visu padariishanu vajag ar pacietiibu, cik varees tik varees, serveri vareetu pirkt kkur peec pus gada, ap shito laiku savaaksies naudinja, visi varees arii 2x ziedot, nu es pats tagad nevaru, veelaak vareeshu...

#34 LayLycris

pastāvīgs apmeklētājs

• Member
  • PipPipPipPipPip
  • 152 posts

Posted 29 September 2006 - 17:38

Labi, tēt! Drīzumā noziedošu 10-20Ls..

A man būs pernament slots!

P.S. vai tad tagad visiem regotajiem jau naw slots?

a ja es noziedeoshu ap 30 LS ?
Kas tad man buss.. ?

buus vien jaanoziedo kaadi padsmit latinji

gan jau pimetiishu kaADUS 10-15 ls

klartejie solijumi psc mosh bet ljoti varbut noziedoshu ,jo man roleris tam bendzins un grdigie ari dara savu

mE nevis sola bet garantee! kaut nedaudz bet noziedoshu

Nu ko pushi vareeetu ta ka saakt mazliet jau mest klaat , lielajam katlam! A taa izstaas ka iet pashvaki! ;/

Šis ir mans pirmais posts ieksh shii topica , bet juus redzat esmu noziedojis! ;)

Es neraxtiiju , jo maaku sazinaaties arii caur PM , tapeec visi šie ziedotaaji ^^ ( lieko postu krajeeji ) ja gribat noziedot labaak neko šeit neraxtiiit , bet vnk caur PM nosutiit kas kur ka!
Jaa varbuut daudzi domaas es te papu teeloju ^^_ , bet taa nav vnk es pasaku kaa ir , jums naak pretii , varbuut arii juus kadreiz naaxiet pretii :/ Jo paslaik iet ljoti shvaki !
~_^

#35 ALDIS_ZALGAUCKIS^

nūbs

• Member
  • Pip
  • 25 posts

Posted 30 September 2006 - 17:49

Man driiz buus alg un nodomaaju ka vareetu ap kaadiem Ls 50 noziedot.

#36 /b/utcher

mūžīgais onlains

• CS admins
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,437 posts

Posted 30 September 2006 - 18:46

View PostLayLycris, on Sep 29 2006, 18:47, said:

Nu ko pushi vareeetu ta ka saakt mazliet jau mest klaat , lielajam katlam! A taa izstaas ka iet pashvaki! ;/

Šis ir mans pirmais posts ieksh shii topica , bet juus redzat esmu noziedojis! ;)

Es neraxtiiju , jo maaku sazinaaties arii caur PM , tapeec visi šie ziedotaaji ^^ ( lieko postu krajeeji ) ja gribat noziedot labaak neko šeit neraxtiiit , bet vnk caur PM nosutiit kas kur ka!
Jaa varbuut daudzi domaas es te papu teeloju ^^_ , bet taa nav vnk es pasaku kaa ir , jums naak pretii , varbuut arii juus kadreiz naaxiet pretii :/ Jo paslaik iet ljoti shvaki !
nomierinies veciit. Nauda jau gluzhi kokos neaug, taa ir jaanopelna (vismaz man :o ). varu pateikt to, ka no naakamaas algas centiishos kko noziedot. neko nesolu, bet nu tad jau redzees :)
1. Open the door
2. Get on the floor
3. Everybody walk the dinosaur

#37 FaiL^

1. džeks ciemā

• Member
  • 1,655 posts

Posted 01 October 2006 - 00:28

Ooo, atceros agraak Junkers cpu pirkt gribeeja, kk paaris nedeeljas vaaca :D 55 ls, tejau 80ls taa tikk... respect...
Es nez, 5ls ziedot negribas, noziedotu saakot no 10ls tikai ja uz lielo serveri, vnk tad es toch zinaatu, ka probleemu nebuus, un kso liimenis no ~ 60% celtos liidz 95%... Netikai ar CS serveri...
Vareetu vairaakus serverus...

#38 titaans

where`s that fckn squirrel?

• Main Admin
  • 2,929 posts

Posted 01 October 2006 - 00:35

nus pagaidaam ir doma teemeet nevis uz knapinaashanos ar kautkaadu RAM, bet nopirkt reaalus blekjus, kautvai buutu jaavaac nedaudz ilgaak. piipli vareetu arii ziedot vairaakas reizes pa mazaam summaam - nesistu tik traki pa kabatu. galvenais, ka taa lieta ietu visu laiku uz priekshu, nevis apstaatos.
tapeec luugums arii tos pieciishus nezheelot (kautvai reizi divos meeneshos) :)
Gogoļa daiļradei bija raksturīga trīsdaļība. Ar vienu kāju viņš stāvēja pagātnē, ar otru nākotnē, bet starp kājām viņam bija skaudrā tagadne
IPB Image

#39 FaiL^

1. džeks ciemā

• Member
  • 1,655 posts

Posted 01 October 2006 - 00:38

View Posttitaans, on Oct 1 2006, 01:44, said:

nus pagaidaam ir doma teemeet nevis uz knapinaashanos ar kautkaadu RAM, bet nopirkt reaalus blekjus, kautvai buutu jaavaac nedaudz ilgaak. piipli vareetu arii ziedot vairaakas reizes pa mazaam summaam - nesistu tik traki pa kabatu. galvenais, ka taa lieta ietu visu laiku uz priekshu, nevis apstaatos.
tapeec luugums arii tos pieciishus nezheelot (kautvai reizi divos meeneshos) :)
Zhetons tev...
ne visi tagad var noziedot, gan ar laiku lieka nauda uzradiisies, (kaatad) ... Es pats nevaru tagad, veelaak noziedoshu.... Plaani izjuka :P

#40 ALDIS_ZALGAUCKIS^

nūbs

• Member
  • Pip
  • 25 posts

Posted 01 October 2006 - 12:50

Nu man apmeeram 6. datum buus taa alga... un esmu gatavs tos Ls 50 noziedot, bet man par to kkadas privilegjijas buus??? :)

#41 titaans

where`s that fckn squirrel?

• Main Admin
  • 2,929 posts

Posted 01 October 2006 - 12:56

View PostALDIS_ZALGAUCKIS^, on Oct 1 2006, 13:59, said:

Nu man apmeeram 6. datum buus taa alga... un esmu gatavs tos Ls 50 noziedot, bet man par to kkadas privilegjijas buus??? :)
kautkas jau buus :) neuztraucies
Gogoļa daiļradei bija raksturīga trīsdaļība. Ar vienu kāju viņš stāvēja pagātnē, ar otru nākotnē, bet starp kājām viņam bija skaudrā tagadne
IPB Image

#42 allworth

OMGLOLROFLMAO

• Main Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4,407 posts

Posted 05 October 2006 - 09:39

Nevarēju izdomāt, kur lai šito raksta, bet nodomāju, ka šī vieta būs tā piemērotākā, jo jūsu palīdzība noderētu, lai risinātu šo problēmu. Tad nu tā:

Serverim maksimālais playeru skaits nomainīts no 20 uz 18. Tas darīts tāpēc, ka procesors nevar pilnvērtīgi pavilkt vairs 20 playerus. Atkal jāatkārtojas, bet jauna kaste šo problēmu atrisinātu pilnībā un ar uzviju. Tātad spēlēsim 9vs9 līdz jaunai kastei :smiles-0037: .

#43 allworth

OMGLOLROFLMAO

• Main Admin
  • 4,407 posts

Posted 17 October 2006 - 19:27

Ziedojumi apdeitoti, tikko ar Hazzeru pierijāmies Lidiņā konkrēti. Esam jau vēl par solīti tuvāk mērķim. Sarosās tie, kas gaida labāku laiku ziedošanai serverim. ;)

#44 Hazzer

pļarkšķis

• Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 517 posts

Posted 17 October 2006 - 20:47

bljaviens es tikai tagad sapratu kad tas zemenes laikam bija kkadas neriktiigas.. ;D

#45 allworth

OMGLOLROFLMAO

• Main Admin
  • 4,407 posts

Posted 23 October 2006 - 09:01

Nu, skolēni, uz skolu nav jāiet, tātad arī nav jātērē nauda skolas kafejnīcā kolai un čipšiem (da labi, neesmu tik naivs - nopīpējat un nodzerat jūs to naudu :lol: ), mums mazliet iesūnojusi tā ziedojumu lieta, jo neviens pēdējās pusnedēļas laikā nav izteicis prognozi par ziedošanas laiku, veidu. Ja mēs padomājam tā kopējā mērogā, tad, ja katrs, kas te kaut cik regulāri spēlē, noziedotu kaut 5 vai 10 Ls, tad serveris mums būtu kabatā. Un arī nelielās summas pavirza šo pasākumu, kaut ilgetrmiņā, bet uz priekšu. Komōn! :>

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users