Jump to content

Toggle shoutbox Chatbox

Sēņojot Ziedoņdārzā, tev uzbrūk 4 agresīvi dzeņi. Tu:
a) izliecies, ka nekas nav noticis;
b.) izvelc no kabatas svaigu breksi un sāc atgaiņāties;
c) mēģini pielabināties, svilpojot Ilmāra Dzeņa dziesmas.

latek1 : (Today, 18:24) nebiju pastijies topic, labots..
latek1 : (Today, 18:20) hmm vel bans ir aktiivs myby kads ari skatiisies..
Generaalis : (Today, 11:57) setinfo _kso parole
sparky : (Today, 11:35) ew ka bija jaraksta parole savam nikam kad csa iet?
Vonders. : (Yesterday, 20:52) Neviens neko neredzēja ^_^
acidity : (Yesterday, 20:39) ja nebiji chiitojis, tad atvainojos, nesaku, ka nekā nav ! man kompis vnk demo neļauj noskatīties!
latek1 : (Yesterday, 20:36) tad kapec raksti nekaa nav ? ja neesi redzejis demo.
acidity : (Yesterday, 20:22) es jau pats varētu demo paskatīties, bet man nerāda :(
latek1 : (Yesterday, 20:04) ir ok :)
acidity : (Yesterday, 20:03) nu ja nekaa nav sorry ! par neertiibaam!
acidity : (Yesterday, 20:03) nu blaaviens tu mani taa novaaci 3 vieniigaas reizes...es pat neskatoties nobanoju !
latek1 : (Yesterday, 19:55) nez nesapratu to jautajumu
un1imited : (Yesterday, 19:50) vai tad hltv pats neaplodojas webā?
latek1 : (Yesterday, 19:35) vaaks lai uploadotu hltv demo 20 min jagaida sviests
latek1 : (Yesterday, 19:28) parasti prasa speleteja demo, tagad hltv :/
latek1 : (Yesterday, 19:22) acidity :/ hujova tagad jatere laiks unbanam :/ paris hs un visss...
Alus : (Yesterday, 18:35) Jā, tā pa retam arī daru :D
Atlets : (Yesterday, 09:27) tad vismaz iekopē čatā xlist, lai ir niks&info + mapes nosaukumu, tad jau nav problēmu pēcāk nobanot.
Alus : (Yesterday, 00:51) Atlet, zinu ka ir speciāla vieta forumā par čīteriem, bet kamēr tur viņi izskatīs, tamēr tas čītors vēl skraidīs un ārdīsies :)
sLd : (20 May 2012 - 23:11) YO @DM1N1 divu dienu laikaa nevarat apskatities 5 min lielo demo? http://forums.kso.lv...450#entry113450
Resize Shouts Area

Kartes

4 away / 6 new

29 replies to this topic

#16 Chazz

mazpoustis

• Member
  • PipPip
  • 49 posts

Posted 20 January 2012 - 15:44

Atbalstu visas Larsa kartes, kaut gan elevated, protams, identiska gg_33_battle nespēlējamības ziņā un lostcity nekad neesmu varējis normāli spēlēt... Bet karšu maiņu tāpat atbalstu.

Bet:

http://forums.kso.lv...post__p__104253

Mapes nosaukums: (nosaukums)
Paredzēta 20 spēlētāju serverim: Jā!
Bildes:
(Vismaz 3 bildes, vai arī links uz vairākām bildēm no mapes)
Links: (Links, kur lejupielādēt mapi)
Apraksts: (Neliels apraksts, kāpēc tieši šo mapi vajadzētu mapciklā)

Ja mape nebūs pareizi ieteikta, posts tiks dzēsts un autors warnots!

Edited by Chazz, 20 January 2012 - 15:46.

Posted Image
Posted Image

#17 Larzs

nūbs

• CS admins
  • Pip
  • 22 posts

Posted 20 January 2012 - 15:54

Un kurā dir** tu šo paraugu atradi?

P.S. Sticky nav! Nav man laika lasīt visus foruma postus, bet savu postu šas palabošu..

Edited by Larzs, 20 January 2012 - 15:56.

#18 Chazz

mazpoustis

• Member
  • PipPip
  • 49 posts

Posted 20 January 2012 - 16:02

Atradu šajā forumā :)

A stiķī ir

Ja iesakat kādu jaunu karti, tad obligāti ar bildēm un linku uz vietu, kur to var lejupielādēt.

Jā, nudien rodas iespaids, ka jūs neesat iepazinies ar visiem ierakstiem GG diskusiju sadaļā...
Posted Image
Posted Image

#19 Kozy

TEF`s

• Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,440 posts

Posted 20 January 2012 - 23:08

Arī gg_winterfight jāņem arā ,savādāk cik var mani šodien kādas 12 reizes pēc kārtas nošāva piedzimstot,un vēl divas reizes ar nazi paņēma,tas nav nopietni,ka 3 pretinieki sakrisī stūros,un tik šauj un neko paradīt nevari,it īpaši ,ja viņi ir augstāk par 11 līmeni.
Un nav pirmā reize ,kad šis tiek novērots,diezgan bieži šādi notiek.
Jägermeisterzz

#20 Chazz

mazpoustis

• Member
  • PipPip
  • 49 posts

Posted 22 January 2012 - 02:35

Serverī izskatās, ka tev parasti iet diezgan labi, statos arī pieklājīgi, bet forumā lasot to tik redz - vienā kartē augšā sakrisī un tevi šauj, otrā kartē atkal stūros, trešā mapē vnk tevi vislaik sagriež Posted Image

Nu man jau skaistākais liekas, ka maina tas kartes - lai maina kaut winterfight, kaut gan man tā ir viena no mīļākajām kartēm vispār. Reāla gaļa, laba simetrija, daudz nažu, kārtīgs gungame.

Bet
1) Tur ir 4 spawna vietas katrai komandai. Un nestāsti, ka visās pretinieki sakempoja Posted Image Vnk uzspawno un vai nu ej uz viņu bāzi vai ielido caur logu un sagriez čaļus, lai nākamreiz tik nekaunīgi tur nesēž.
2) Tie puiši ir izkarojuši tās vietas, kur viņi "sakrisī". Spēli visi sāk vienādi, ja kāds iegūst pārsvaru tādā absolūti simetriskā kartē, tad ne jau kartes vaina tā ir, bet gan tās komandas nopelns.
3) Kas gan var būt skaistāks par pretiniekiem savā bāzē? Nekur nav jāiet, vnk ņem un novāc Posted Image Ja nesanāk ar pirmo, nekāda vaina - tāpat nekur nav jāskrien, respawno un mēģini vēlreiz! Stulbi lūk ir tad, ja kāds no tavējiem tos pretiniekus nošauj tā vietā, lai sagrieztu...

P.S. Imho iekš gg_33_shudder ir būtiskāks un kaitinošāks basecamp nekā citās minētajās...

Edited by Chazz, 22 January 2012 - 03:25.

Posted Image
Posted Image

#21 Kozy

TEF`s

• Moderators
  • 1,440 posts

Posted 22 January 2012 - 15:57

View PostChazz, on 22 January 2012 - 02:35, said:

Serverī izskatās, ka tev parasti iet diezgan labi, statos arī pieklājīgi, bet forumā lasot to tik redz - vienā kartē augšā sakrisī un tevi šauj, otrā kartē atkal stūros, trešā mapē vnk tevi vislaik sagriež Posted Image

Nu man jau skaistākais liekas, ka maina tas kartes - lai maina kaut winterfight, kaut gan man tā ir viena no mīļākajām kartēm vispār. Reāla gaļa, laba simetrija, daudz nažu, kārtīgs gungame.

Bet
1) Tur ir 4 spawna vietas katrai komandai. Un nestāsti, ka visās pretinieki sakempoja Posted Image Vnk uzspawno un vai nu ej uz viņu bāzi vai ielido caur logu un sagriez čaļus, lai nākamreiz tik nekaunīgi tur nesēž.
2) Tie puiši ir izkarojuši tās vietas, kur viņi "sakrisī". Spēli visi sāk vienādi, ja kāds iegūst pārsvaru tādā absolūti simetriskā kartē, tad ne jau kartes vaina tā ir, bet gan tās komandas nopelns.
3) Kas gan var būt skaistāks par pretiniekiem savā bāzē? Nekur nav jāiet, vnk ņem un novāc Posted Image Ja nesanāk ar pirmo, nekāda vaina - tāpat nekur nav jāskrien, respawno un mēģini vēlreiz! Stulbi lūk ir tad, ja kāds no tavējiem tos pretiniekus nošauj tā vietā, lai sagrieztu...

P.S. Imho iekš gg_33_shudder ir būtiskāks un kaitinošāks basecamp nekā citās minētajās...
Nu šajā gadījumā jā,kartei nav ne vainas,un ,protams,ka tas ir komandas pārsvars,bet problēma ir tā ,ka tu spawnojies 4 sienās,un jā tas sākās problēmas,tas ir tevi vislaik apšauj,pirms tu paspēj apgiezties,citās kartēs spawns ir salīdzinoši liels,un tad vienkāši pagrieztos un ieliktu viņiem pāris lodes pierē un skrietu tālāk,bet šajā gadījumā,par cik spawnojos 4 sienās,tad ir diezgan grūti paspēt kādu nošaut,jo tikmēr pa tevi gāž ar ak47,un kamēr tu pagriezies ,tu esi miris.

Un iekš gg_33_shudder base camps,muļķības,vienīgi tajā tunelī ,kāds ik palaikam iekampo,bet tā nekādu problēmu,paņem un nošauj viņu.
Jägermeisterzz

#22 Chazz

mazpoustis

• Member
  • PipPip
  • 49 posts

Posted 22 January 2012 - 18:14

View PostKozy, on 22 January 2012 - 15:57, said:

Un iekš gg_33_shudder base camps,muļķības,vienīgi tajā tunelī ,kāds ik palaikam iekampo,bet tā nekādu problēmu,paņem un nošauj viņu.
Ne jau tuneļi, bet jumts virs spawna... Un izdarīt tiem nevar neko. Ja nu vienīgi šaut, bet tas ir īslaicīgs risinājums.
Posted Image
Posted Image

#23 Atlets

dīkdienis

• CS admins
  • PipPipPip
  • 95 posts

Posted 30 January 2012 - 17:11

Derētu beidzot izvākt reflexu (es gribu spēlēt, nevis stāvēt pie aizvērtiem vārtiem), kā arī battle, un vietā ielikt kādu no ieteiktajām mapēm.

#24 Kozy

TEF`s

• Moderators
  • 1,440 posts

Posted 30 January 2012 - 17:52

Neaiztiekat reflexu,nesaprotu,kas jums viņā nepatīk it īpaši,ka tur var super labi ar nazi izvērsties,un kā jau iepriekš teicu,nepatīk gaidīt ej pa augšu.
Par gg_33_battle piekrītu,jāņem ārā.
Jägermeisterzz

#25 Chazz

mazpoustis

• Member
  • PipPip
  • 49 posts

Posted 30 January 2012 - 22:53

Pa augšu skriet nereāli, tur tak nošauj uzreiz :D

Turklāt, man patīk winterassaults, man patīk battle un man patīk ole. Tas nekas, ka daudziem nepatīk, es tur varu izvērsties un man patīk. Te drīzāk skatāmies, kas patīk/nepatīk vairumam, un man parasti rādās, ka vairumam reflex nepatīk, kaut arī tev patīk gluži kā man patīk battle ;)

Edited by Chazz, 30 January 2012 - 23:47.

Posted Image
Posted Image

#26 Kozy

TEF`s

• Moderators
  • 1,440 posts

Posted 30 January 2012 - 23:50

Nu ja tu kā pašnāvnieks skrien virsū tikai ar nazi,protams,ka nošauj,bet ja zin ko dara ,tad uh cik labi var apgriezt ,visus kas pie vārtiem gaida.
Jägermeisterzz

#27 Atlets

dīkdienis

• CS admins
  • PipPipPip
  • 95 posts

Posted 31 January 2012 - 09:22

Nez kā tai reflexā pa augšu, tur ilgi jāiet. Es parasti pie vārtiem gaidu.

#28 Kozy

TEF`s

• Moderators
  • 1,440 posts

Posted 31 January 2012 - 21:51

Pašlaik mapciklam pievienotas:
gg_texture_battleformiddle
gg_redfaction
gg_33_goodtimes
gg_blue_magic

No mapcikla izņemtas:
gg_33_battle
gg_ole
gg_cbble

Patestēsim šīs kartes,tad domāsim par pārējām.
Jägermeisterzz

#29 Atlets

dīkdienis

• CS admins
  • PipPipPip
  • 95 posts

Posted 04 February 2012 - 15:23

gg_33_goodtimes jāņem ārā, pilnīgi nespēlējama mape, rosina vēlmi iziet no servera.

#30 Atlets

dīkdienis

• CS admins
  • PipPipPip
  • 95 posts

Posted 04 February 2012 - 20:50

tikko pārbaudīju, reflexā pa augšu nav iespējams pāriet

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users