Jump to content

Toggle shoutbox Chatbox

Sēņojot Ziedoņdārzā, tev uzbrūk 4 agresīvi dzeņi. Tu:
a) izliecies, ka nekas nav noticis;
b.) izvelc no kabatas svaigu breksi un sāc atgaiņāties;
c) mēģini pielabināties, svilpojot Ilmāra Dzeņa dziesmas.

Generaalis : (Today, 11:57) setinfo _kso parole
sparky : (Today, 11:35) ew ka bija jaraksta parole savam nikam kad csa iet?
Vonders. : (Yesterday, 20:52) Neviens neko neredzēja ^_^
acidity : (Yesterday, 20:39) ja nebiji chiitojis, tad atvainojos, nesaku, ka nekā nav ! man kompis vnk demo neļauj noskatīties!
latek1 : (Yesterday, 20:36) tad kapec raksti nekaa nav ? ja neesi redzejis demo.
acidity : (Yesterday, 20:22) es jau pats varētu demo paskatīties, bet man nerāda :(
latek1 : (Yesterday, 20:04) ir ok :)
acidity : (Yesterday, 20:03) nu ja nekaa nav sorry ! par neertiibaam!
acidity : (Yesterday, 20:03) nu blaaviens tu mani taa novaaci 3 vieniigaas reizes...es pat neskatoties nobanoju !
latek1 : (Yesterday, 19:55) nez nesapratu to jautajumu
un1imited : (Yesterday, 19:50) vai tad hltv pats neaplodojas webā?
latek1 : (Yesterday, 19:35) vaaks lai uploadotu hltv demo 20 min jagaida sviests
latek1 : (Yesterday, 19:28) parasti prasa speleteja demo, tagad hltv :/
latek1 : (Yesterday, 19:22) acidity :/ hujova tagad jatere laiks unbanam :/ paris hs un visss...
Alus : (Yesterday, 18:35) Jā, tā pa retam arī daru :D
Atlets : (Yesterday, 09:27) tad vismaz iekopē čatā xlist, lai ir niks&info + mapes nosaukumu, tad jau nav problēmu pēcāk nobanot.
Alus : (Yesterday, 00:51) Atlet, zinu ka ir speciāla vieta forumā par čīteriem, bet kamēr tur viņi izskatīs, tamēr tas čītors vēl skraidīs un ārdīsies :)
sLd : (20 May 2012 - 23:11) YO @DM1N1 divu dienu laikaa nevarat apskatities 5 min lielo demo? http://forums.kso.lv...450#entry113450
Atlets : (20 May 2012 - 22:04) Pēdējo nobanoju, bet vispār http://forums.kso.lv...m/77-gg-eiteri/ ;)
Alus : (20 May 2012 - 21:37) veel "parole" ar wh ar :D
Resize Shouts Area

Probleema

cs

7 replies to this topic

#1 R0x P0x

nūbs

• Member
  • Pip
  • 19 posts

Posted 30 December 2011 - 19:18

Sveiki viiri ! Posted Image

taatad probleema ir tada, ka speelejot cs man fps skaida no 30 - 90 visu laiku... un taada sajuta , ka lago, bremze. Teemeklis palielinaas (leeni) nepatikami spelet... un pings ari svarstas no 10 - 30 kkur ta.

Kas vareetu buut pa vainu ? :s Help plz .. :/

http://failiem.lv/u/ghbdety

pc iekshas

Edited by R0x P0x, 02 January 2012 - 14:36.

#2 dwarf-

pastāvīgs apmeklētājs

• CS admins
  • PipPipPipPipPip
  • 174 posts

Posted 31 December 2011 - 22:07

Esmu gandrīz pārliecināts , ka vaina nav kompī, bet internetā. Nezinu kas tev pa video karti ir, bet ja ir nvidia, tad tavs kompis jau gta4 pavelk. Zinu ka man ir šī pati problēma kojās ar bites mobilo internetu, ka pings nežēlīgi lēkā. Tāpēc ieteiktu varbūt pārinstelē vēlreiz CS, paņem allwortha configu (counter-strike sadaļā pie CS konfigurācijas) , un ja nekas nemainās, tad sameklē sev citu netu.

#3 R0x P0x

nūbs

• Member
  • Pip
  • 19 posts

Posted 02 January 2012 - 14:35

tur jau taa lieta, ka man nets ir 100 mb Posted Image

veel jautajums- ka man ir Intel HD 3000 Graphics un tur 3D opitions nav "V-Sync" ... vai ir iespeeja to dabuut?

Edited by R0x P0x, 02 January 2012 - 16:41.

#4 dwarf-

pastāvīgs apmeklētājs

• CS admins
  • PipPipPipPipPip
  • 174 posts

Posted 02 January 2012 - 23:15

"V-Sync" ir tikai nvidia video kartēm un priekš csa tev vispār tas nav vajadzīgs jo viņam jābūt izslēgtam.

#5 amnesy kills

savējais

• CS admins
  • PipPipPipPipPipPip
  • 200 posts

Posted 03 January 2012 - 15:07

vnk iztiri savu datoru , no visadiem suda programam,visadeim nevajadzigiem failiem. Kad spele cs , TaskMenegery izsledz visu ko vari izslegt , kas tev nav vajadzigs, un vispar , vajag taisit reinstall Windows. Ari var but Antivirus

Опустоши свой разум,будь амморфным,безформенным как вода,ты налеваеш воду в чашку она стоновитса чашкой,ты налеваеш воду в бутылку она стоновится бутылкой,ты налеваеш воду в чайник она стоновится чайником,она может теч а может крушить,будь водой друг мой!!!!

#6 Bra4ka!

mazpoustis

• Member
  • PipPip
  • 37 posts

Posted 27 January 2012 - 22:36

par vsyncu pilnīgas muļķības ! tu tikai ar to iegūsti vizuāli lielākus cipariņus fps ... bet reāli nekas neuzlabojas.
noka4ā reforse tas gan palīdz ...

#7 attachment

dīkdienis

• Member
  • PipPipPip
  • 67 posts

Posted 01 February 2012 - 09:15

pats lietoju http://www.iobit.com/gamebooster.html
Posted Image

#8 Gestapo

mazpoustis

• Member
  • PipPip
  • 55 posts

Posted 01 February 2012 - 11:00

View PostR0x P0x, on 02 January 2012 - 14:35, said:

veel jautajums- ka man ir Intel HD 3000 Graphics un tur 3D opitions nav "V-Sync" ... vai ir iespeeja to dabuut?
Nets viņam pietiek kā spaļi. 10-30 manuprāt jau ir ūber kruts pings. Pats neatceros, kad būtu bijis zemāk par 40 man personīgi.

Bet. Tu reku minēji, ka tev ir Intel HD videokarte. Ja tā tas tiešām ir tad fps no 30 - 90 lēkās. Un vari kaut ar galvu skriet sienā. Vāaaaarbūt kāds kkur ir atkodis kā CS dabūt spēlējamu uz Intel videnēm. Bet principā tas nav reāli. Esmu pats personīgi lietojis 3 Intel video karšu modeļus. Neviens nevilka CSu. FPS lēkā un iepūt. Noņēmos pa tanti gūgli meklējot risinājumus, driveri, konfigurācija`n`šit. No konfigurēju kompi uz absolūto performance un rezultāts tā pa lielam pilnīgi nekāds.

Ja tā tev ir lielā kaste tad droši grabini kapeikas kādam Geforce vai Radeonam. Ja tas ir laptops. Tad principā samierinies.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users