Toggle shoutbox Chatbox
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tavs aizvadītais 2011. gads
Started by Generaalis, Dec 16 2011 17:29
Close your eyes open your heart
5 replies to this topic
Posted 16 December 2011 - 17:29
Sveicināts lietotāj!
Tā kā šis gads strauji tuvojas nobeigumam, aicinu katram interesentam padalīties ar to, kā tad katrs pavadījis šo gadu, kādas pozitīvas emocijas gūtas, kādas pārmaiņas ikdienas dzīvē un ko katrs labu paveicis ne tikai sevis, bet arī citu labā.
Lūdzu katram izteikties no sirds, nesteidzoties izklāstiet savus panākumus un iespaidus, bez nekādiem jokiem, bez ņirgāšanās un rakstiet saturīgus, interesanti lasāmus postus.
Kāds, iespējams, izpelnīsies Hektrorrūķa labvēlību un par labi noformulētu rakstiņu par sevi, iegūs atbrīvojumus no kādām wārnām.
Uz priekšu!
Tā kā šis gads strauji tuvojas nobeigumam, aicinu katram interesentam padalīties ar to, kā tad katrs pavadījis šo gadu, kādas pozitīvas emocijas gūtas, kādas pārmaiņas ikdienas dzīvē un ko katrs labu paveicis ne tikai sevis, bet arī citu labā.
Lūdzu katram izteikties no sirds, nesteidzoties izklāstiet savus panākumus un iespaidus, bez nekādiem jokiem, bez ņirgāšanās un rakstiet saturīgus, interesanti lasāmus postus.
Kāds, iespējams, izpelnīsies Hektrorrūķa labvēlību un par labi noformulētu rakstiņu par sevi, iegūs atbrīvojumus no kādām wārnām.
Uz priekšu!
Posted 16 December 2011 - 21:02
Šis, 2011. gads, visā visumā pagājis diezgan pozitīvi.
Martā beidzu strādāt vecajā darbā, sāku darīt citas lietas, parādījās vairāk brīvā laika, ko pavadīt ar draudzeni priecājoties un bēdājoties.
Vasarā beidzot saņēmos sākt likt autovadītāja tiesības. Pagaidām esmu ticis līdz autoskolas teorijai ( esmu slinks maita
), bet braukšanas jau visas izietas. Tad vēl esmu otro reizi sācis mācības augstskolā.
Karoče, 2011. bijis labs. Gaidam 2012.
P.S. admin sņimi warn, plz.
Martā beidzu strādāt vecajā darbā, sāku darīt citas lietas, parādījās vairāk brīvā laika, ko pavadīt ar draudzeni priecājoties un bēdājoties.
Vasarā beidzot saņēmos sākt likt autovadītāja tiesības. Pagaidām esmu ticis līdz autoskolas teorijai ( esmu slinks maita
Karoče, 2011. bijis labs. Gaidam 2012.
P.S. admin sņimi warn, plz.
Posted 18 December 2011 - 22:15
Ko lai saka par 2011.gadu kopumā. Ir bijuši pacēlumi,gan kritumi,bet visā visumā ir ok. Sākšu ar to,kad šā gada pavasari biju izbraucis uz ārvalsti,kā jau visi mantkārīgie Latvieši peļņas nolūkos,bet man Latvijā palika ģimene.Septiņus mēnešu neredzēju ,ne savus bērnu,ne Mīļoto sievu,izlēmu atgriezties.
Tagad strādāju Latvija,saņemu biku mazāk naudiņas,bet esmu laimīgs kad varu būt kopā ar ģimeni.
Viena maza dzīve gudrība,un to gudrību sapratu tieši svešuma.
Lielā nauda nav laimes,viņa var paklupt un noslīkt.
Tas nozīme,vari pazaudēt visu,un neiegūt nekā.
Tagad strādāju Latvija,saņemu biku mazāk naudiņas,bet esmu laimīgs kad varu būt kopā ar ģimeni.
Viena maza dzīve gudrība,un to gudrību sapratu tieši svešuma.
Lielā nauda nav laimes,viņa var paklupt un noslīkt.
Tas nozīme,vari pazaudēt visu,un neiegūt nekā.
Posted 19 December 2011 - 18:27
Kā jau katrs gads - raibs... Esmu paspējis kārtējo reizi nomainīt dzīvesvietu, satikt jaunu dzīvesbiedreni, bet darbā kā parasti tikai šancēt
Iestigt kredītos. protams/ iegādāties jaunu auto, jaunu datoru.... ja tā padomā daudz kas jauns šajā gadā ir
ceru uz nākamo (savu ) gadu veiksmīgāku, jo jāapgūst zviedru valoda un jāpamēģina savas spējas citā jomā .
cs ir apnicis vairāk kā jebkad agrāk, esmu beidzot atmetis ar roku komandām un LAN turnīriem. life goes on
Posted 20 December 2011 - 12:14
pizģīts topiks 
2011 labāks kā 2010, 2009, 2008, 2007, 2006..man turpināt?
Edit by G: Jā, bet nevarēju neko labāku izdomāt piedāvājumā
2011 labāks kā 2010, 2009, 2008, 2007, 2006..man turpināt?
Edit by G: Jā, bet nevarēju neko labāku izdomāt piedāvājumā

[center]
Posted 23 December 2011 - 18:58
Hmm...man 2011 bija paris, tadu lielu notikumu
es nopirku dzivokli , otra serious riciba mana muzha, tresha ir , noliku driver tiesibas( pirma riciba - aprecejos ) , tikaj ar mashinu ir shvaki , nevaru nopirkt
nepietiek naudas, viss iet uz dzivokli, uz sievu. Ka ari ar darbu palika labak , daudz darba , daudz kugju ko kravet , vobshem 2011 ir norm gads , ceru ka 2012 bus tads pats,pat labak neka 2011. Novelu visiem labi pavadit veco labu 2011 un svinigi un priecigi satikt 2012. Tas nekas ka 2012 beigas bus Pasaules Gals , vis ir ok , es domaju ka vajag novembra beigas uztaisit pjanku , pedejo reizi muzha
Priecigus Ziemassvetkus Visiem!!!
Опустоши свой разум,будь амморфным,безформенным как вода,ты налеваеш воду в чашку она стоновитса чашкой,ты налеваеш воду в бутылку она стоновится бутылкой,ты налеваеш воду в чайник она стоновится чайником,она может теч а может крушить,будь водой друг мой!!!!
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users