Vai būtu iespējams aizliegt arī CSDM FlshLight lietošanu, savādāk kāds duraks ieslēdz un fps vsp zem 5 nokrīt, un nedomāju, ka esmu tāds vienīgais.
Šodien @ clan1_mill vsp nevarēja paspēlēt, 2 cilvēki ar FL, diezgan daudzi cilvēki arī par to serverī sūdzējās....
Toggle shoutbox Chatbox
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
FlashLight
Started by Husky, Nov 20 2011 13:41
6 replies to this topic
Posted 20 November 2011 - 13:41
Posted 24 November 2011 - 15:37
Es domāju, ka šādu lietu vajadzētu ieviest. Es Par.
Posted 04 December 2011 - 01:07
izmet savu miskasti ārā un nopērc jaudīgāku kompi, tad nelagos.
Posted 04 December 2011 - 19:06
Cik es zinu, tad flashlight kaut ko ietekmē tikai tad, ja tev monolights un lightgamma saregulēti, kas principā ir nevēlamas komandas serverī.
Esmu kikojis pāris spēlētājus, kas izmanto attack+toogleflash skriptus, banoju tikai profilakses pēc uz pāris minūtēm, ja to dara atkārtoti. Tas nav tik drausmīgi populārs un traucējošs skripts, lai flashlightu aizliegtu vispār.
Esmu kikojis pāris spēlētājus, kas izmanto attack+toogleflash skriptus, banoju tikai profilakses pēc uz pāris minūtēm, ja to dara atkārtoti. Tas nav tik drausmīgi populārs un traucējošs skripts, lai flashlightu aizliegtu vispār.
Edited by Dominix^, 04 December 2011 - 19:07.

Posted 04 December 2011 - 19:41
Bet ko spēlētajam csdm serverī palīdz flashlight un pubā, kur tā tiešām varētu noderēt, ir aizligta...
Posted 04 December 2011 - 19:51
Pardon me, bet neizmanto saliktus teikumus, kurus grūti izprast. Tad kur tas flashlight ir aizliegts, PUBā vai DMā?

Posted 04 December 2011 - 20:11
Jāmācās latviešu valoda 
Es saku, ka
1) CSDM ir atļauts flashlight, pēc kura vajadzība nav nekāda
2) Pubā ir aizliegts flashlight, kurš dažās situācijās un kartēs patiešām noderētu...
Es saku, ka
1) CSDM ir atļauts flashlight, pēc kura vajadzība nav nekāda
2) Pubā ir aizliegts flashlight, kurš dažās situācijās un kartēs patiešām noderētu...
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users