Jump to content

Toggle shoutbox Chatbox

Sēņojot Ziedoņdārzā, tev uzbrūk 4 agresīvi dzeņi. Tu:
a) izliecies, ka nekas nav noticis;
b.) izvelc no kabatas svaigu breksi un sāc atgaiņāties;
c) mēģini pielabināties, svilpojot Ilmāra Dzeņa dziesmas.

Vonders. : (Yesterday, 20:52) Neviens neko neredzēja ^_^
acidity : (Yesterday, 20:39) ja nebiji chiitojis, tad atvainojos, nesaku, ka nekā nav ! man kompis vnk demo neļauj noskatīties!
latek1 : (Yesterday, 20:36) tad kapec raksti nekaa nav ? ja neesi redzejis demo.
acidity : (Yesterday, 20:22) es jau pats varētu demo paskatīties, bet man nerāda :(
latek1 : (Yesterday, 20:04) ir ok :)
acidity : (Yesterday, 20:03) nu ja nekaa nav sorry ! par neertiibaam!
acidity : (Yesterday, 20:03) nu blaaviens tu mani taa novaaci 3 vieniigaas reizes...es pat neskatoties nobanoju !
latek1 : (Yesterday, 19:55) nez nesapratu to jautajumu
un1imited : (Yesterday, 19:50) vai tad hltv pats neaplodojas webā?
latek1 : (Yesterday, 19:35) vaaks lai uploadotu hltv demo 20 min jagaida sviests
latek1 : (Yesterday, 19:28) parasti prasa speleteja demo, tagad hltv :/
latek1 : (Yesterday, 19:22) acidity :/ hujova tagad jatere laiks unbanam :/ paris hs un visss...
Alus : (Yesterday, 18:35) Jā, tā pa retam arī daru :D
Atlets : (Yesterday, 09:27) tad vismaz iekopē čatā xlist, lai ir niks&info + mapes nosaukumu, tad jau nav problēmu pēcāk nobanot.
Alus : (Yesterday, 00:51) Atlet, zinu ka ir speciāla vieta forumā par čīteriem, bet kamēr tur viņi izskatīs, tamēr tas čītors vēl skraidīs un ārdīsies :)
sLd : (20 May 2012 - 23:11) YO @DM1N1 divu dienu laikaa nevarat apskatities 5 min lielo demo? http://forums.kso.lv...450#entry113450
Atlets : (20 May 2012 - 22:04) Pēdējo nobanoju, bet vispār http://forums.kso.lv...m/77-gg-eiteri/ ;)
Alus : (20 May 2012 - 21:37) veel "parole" ar wh ar :D
Alus : (20 May 2012 - 21:35) c'moon atkal kaut kaads chiiteris, nu jau ar speed iekshaa GG :/
bacard^ : (20 May 2012 - 14:29) vēl neesmu sakrājis naudu.
Resize Shouts Area

battlefield3

battlefield3

14 replies to this topic

#1 bubis

pļarkšķis

• TF2 admins
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 557 posts

Posted 06 November 2011 - 05:05

VAi ir ar kaads kas sseit spele sso speli..Personigi es aizravos lloti pat ssini spele tiessam izdevusies un nezinu vai dotai momenta cod vares parspet. kautgan katram sava gaume.

Posted Image

#2 uPdaTe

dīkdienis

• CS admins
  • PipPipPip
  • 85 posts

Posted 07 November 2011 - 22:28

Es gan tikai Singleplayer spēlēju, bet patikās. Interesantākais ir tas, ka spēli es izgāju, bet kadrus no tā treilerīša es neatceros. o.O

Posted Image

Posted Image

#3 bubis

pļarkšķis

• TF2 admins
  • 557 posts

Posted 08 November 2011 - 13:11

varbut tapec kad tas ne no singl bet no multi!
Posted Image

#4 Hazzer

pļarkšķis

• Member
  • 517 posts

Posted 12 November 2011 - 03:15

ir jau tas MP forš, pašaudīties ar tanku, izraut kādā sienā caurumu ar tanku, padedzināt kādu ar degli, atšaut galvā, reāli blietēt ar ļopeni, ko es īsti nemāku un citas milijons fīčas kuras es neesmu apguvis īsti, jo man šitā kaste nevelk ne sūda.

#5 bubis

pļarkšķis

• TF2 admins
  • 557 posts

Posted 13 November 2011 - 15:33

Hazzer es atkal samera labi apguvu jau ar heli lidot :D passlaik jau esmu iemacijies notureties helli ilgak pa 10 min :D pectam parasti mani notriec jo nepaspeju vai censos zemu kur nolaisties :D Hazzer vari mani ar uz batllelog pievienot uzmauks kad cop vai ka savadak bubis86
Posted Image

#6 un1imited

vecā āda

• Webbaner
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 319 posts

Posted 14 November 2011 - 18:32

Soreiz b3 ir parspejis pats sevi, un cod jauna dalja ir galigs mesls.

#7 White^

Baltais^ GuRu

• Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3,551 posts

Posted 19 November 2011 - 10:41

View PostHazzer, on 12 November 2011 - 03:15, said:

ir jau tas MP forš, pašaudīties ar tanku, izraut kādā sienā caurumu ar tanku, padedzināt kādu ar degli, atšaut galvā, reāli blietēt ar ļopeni, ko es īsti nemāku un citas milijons fīčas kuras es neesmu apguvis īsti, jo man šitā kaste nevelk ne sūda.
pameģini uzliec savam kompim game booster 3 vajadzētu uzlabot spēle. Man cod mw2 pēc ilgākas spēlēšanas sāka raustities, uzliku šo un viss ir ok http://forums.kso.lv//public/style_emoticons/default/smile.png tas pats ar TF2 spēlējot tieši gign serverī, pirmstam nežēlīgi lago uzliekot šo dranķi pavisam cita spēlēšana

Spēlē pokeru, gribi iegūt bezmaksas 50USD sākuma kapitālu? Reģistrējies te -> http://ru.pokerstrategy.com/uND87L aizpildi testu un saņem 50USD viena no poker roomiem

#8 ously

Banned admin [wh]

• Member
  • PipPipPipPip
  • 139 posts

Posted 19 November 2011 - 14:00

View PostWhite^, on 19 November 2011 - 10:41, said:

pameģini uzliec savam kompim game booster 3 vajadzētu uzlabot spēle. Man cod mw2 pēc ilgākas spēlēšanas sāka raustities, uzliku šo un viss ir ok Posted Image tas pats ar TF2 spēlējot tieši gign serverī, pirmstam nežēlīgi lago uzliekot šo dranķi pavisam cita spēlēšana

atvainojos, ka iejaucos, bet vai cs'am arī šitas briesmonis der?

Edited by ously, 19 November 2011 - 14:00.

#9 White^

Baltais^ GuRu

• Moderators
  • 3,551 posts

Posted 19 November 2011 - 17:08

View Postously, on 19 November 2011 - 14:00, said:

atvainojos, ka iejaucos, bet vai cs'am arī šitas briesmonis der?
palaižot šo lietiņu, PC tiek pārslēgt uz Gaming režīnu, tas ir tiek atslēgti visi liekie procesi, kas nogruzī nevajadzīgi kompi. Kad beidz spēlēt automātiski Gaming režims izslēdžas... nokačā papēti ;)

Spēlē pokeru, gribi iegūt bezmaksas 50USD sākuma kapitālu? Reģistrējies te -> http://ru.pokerstrategy.com/uND87L aizpildi testu un saņem 50USD viena no poker roomiem

#10 ously

Banned admin [wh]

• Member
  • PipPipPipPip
  • 139 posts

Posted 19 November 2011 - 17:54

nokačāju, paļubomu manam kompītim palīdzēja, cs'ā uzbūstoja fps par kādiem 10-15.
paldies White! ;)

#11 White^

Baltais^ GuRu

• Moderators
  • 3,551 posts

Posted 19 November 2011 - 19:34

View Postun1imited, on 14 November 2011 - 18:32, said:

Soreiz b3 ir parspejis pats sevi, un cod jauna dalja ir galigs mesls.
pēc pārdošanas rezultātiem es gan neteiktu ka battlefield3 ir the best.
Protams tā ir gaumes lieta un pateikt vot ši spēle ir riktīgs mēsls jebkurš var Posted Image, bet rezultāti runā paši par sevi Posted Image
te būs infa http://www.boot.lv/s...3-speles-kopiju

p.s. a spēle tev pirkta vai zagta?

#12 bubis

pļarkšķis

• TF2 admins
  • 557 posts

Posted 20 November 2011 - 12:57

White cik es zinu nau publicets virtualas versijas cik nopirka vairak publicets xbok uttt versijas... pfuu un par laimi man nav vajadzigs nekads game boosters :) es bez problemam laizu Battllefieldu 3 plus klausos muziku un vell neta ko daru un iet ka pu4ite. :)
Posted Image

#13 Generaalis

Hektorizēts!

• Main Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,862 posts

Posted 20 November 2011 - 13:10

View Postbubis, on 20 November 2011 - 12:57, said:

White cik es zinu nau publicets virtualas versijas cik nopirka vairak publicets xbok uttt versijas... pfuu un par laimi man nav vajadzigs nekads game boosters Posted Image es bez problemam laizu Battllefieldu 3 plus klausos muziku un vell neta ko daru un iet ka pu4ite. Posted Image

Tu gadiem ejot raksti arvien nesakarīgāk un arvien vairāk beztēmā. Ja tev vienu brīdi bija attaisnojums latv.val. neizmantošana, tad šeit jau vispār aiziet bērnudārza līmenis.

Edit: Ne jau par pašu valodu ir runa, bet par to, ka tu raksti kā 5 gadus viens pats noliktavā būtu strādājis un runājis tikai ar kastēm...

#14 bubis

pļarkšķis

• TF2 admins
  • 557 posts

Posted 20 November 2011 - 13:14

nu ka ir ta ir.. man Nav vajadzibas pec Latviesu valodas perfektas zinassanas..
Posted Image

#15 White^

Baltais^ GuRu

• Moderators
  • 3,551 posts

Posted 20 November 2011 - 16:30

View Postbubis, on 20 November 2011 - 12:57, said:

White cik es zinu nau publicets virtualas versijas cik nopirka vairak publicets xbok uttt versijas... pfuu un par laimi man nav vajadzigs nekads game boosters Posted Image es bez problemam laizu Battllefieldu 3 plus klausos muziku un vell neta ko daru un iet ka pu4ite. Posted Image
te jau tādā offtopika viss ir aizgājis, bet tas arī labi, vismaz kāda darbiba forumā notiek :)

bubi, es domāju ka priekš statistikas ir apkopoti visi dati, tas ir fiziski, virtuāli un citā veidā pārdotas spēļu kopijas, bet tas jau lietas būtību nemaina, jo cipari runā paši par sei ;) man nav nekas pret b3 kā spēli, jo es nemaz viņu neesmu spēlejis. I značit es nebļaustos ka viena vai cita spēle ir mesls, nemaz neizmeģinot konkrētu spēli :D

prieks par Tevi, bubi ;) Man arī prieks par to, ka šī programa noder kādam, tai skaitā arī man. Konkrētā gadijumā ar gign tf2 serveri, laikam viņiem tur nav riktigi sakonfigurēt servaks, jo tādi lagi TIKAI gigna.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users