Jump to content

Toggle shoutbox Chatbox

Sēņojot Ziedoņdārzā, tev uzbrūk 4 agresīvi dzeņi. Tu:
a) izliecies, ka nekas nav noticis;
b.) izvelc no kabatas svaigu breksi un sāc atgaiņāties;
c) mēģini pielabināties, svilpojot Ilmāra Dzeņa dziesmas.

Vonders. : (Yesterday, 20:52) Neviens neko neredzēja ^_^
acidity : (Yesterday, 20:39) ja nebiji chiitojis, tad atvainojos, nesaku, ka nekā nav ! man kompis vnk demo neļauj noskatīties!
latek1 : (Yesterday, 20:36) tad kapec raksti nekaa nav ? ja neesi redzejis demo.
acidity : (Yesterday, 20:22) es jau pats varētu demo paskatīties, bet man nerāda :(
latek1 : (Yesterday, 20:04) ir ok :)
acidity : (Yesterday, 20:03) nu ja nekaa nav sorry ! par neertiibaam!
acidity : (Yesterday, 20:03) nu blaaviens tu mani taa novaaci 3 vieniigaas reizes...es pat neskatoties nobanoju !
latek1 : (Yesterday, 19:55) nez nesapratu to jautajumu
un1imited : (Yesterday, 19:50) vai tad hltv pats neaplodojas webā?
latek1 : (Yesterday, 19:35) vaaks lai uploadotu hltv demo 20 min jagaida sviests
latek1 : (Yesterday, 19:28) parasti prasa speleteja demo, tagad hltv :/
latek1 : (Yesterday, 19:22) acidity :/ hujova tagad jatere laiks unbanam :/ paris hs un visss...
Alus : (Yesterday, 18:35) Jā, tā pa retam arī daru :D
Atlets : (Yesterday, 09:27) tad vismaz iekopē čatā xlist, lai ir niks&info + mapes nosaukumu, tad jau nav problēmu pēcāk nobanot.
Alus : (Yesterday, 00:51) Atlet, zinu ka ir speciāla vieta forumā par čīteriem, bet kamēr tur viņi izskatīs, tamēr tas čītors vēl skraidīs un ārdīsies :)
sLd : (20 May 2012 - 23:11) YO @DM1N1 divu dienu laikaa nevarat apskatities 5 min lielo demo? http://forums.kso.lv...450#entry113450
Atlets : (20 May 2012 - 22:04) Pēdējo nobanoju, bet vispār http://forums.kso.lv...m/77-gg-eiteri/ ;)
Alus : (20 May 2012 - 21:37) veel "parole" ar wh ar :D
Alus : (20 May 2012 - 21:35) c'moon atkal kaut kaads chiiteris, nu jau ar speed iekshaa GG :/
bacard^ : (20 May 2012 - 14:29) vēl neesmu sakrājis naudu.
Resize Shouts Area

DWARFinjsh

11 replies to this topic

#1 dwarf-

pastāvīgs apmeklētājs

• CS admins
  • PipPipPipPipPip
  • 174 posts

Posted 03 July 2011 - 14:31

Vēlamās tiesības: xban un xkick, tiešām kaut kā sanāk tā biežāk pubā uzspēlēt un nākas sastapt čīterus, kas bieži izbojā visu spēli un pazūd tauta. Tāpēc jau esat ievērojuši mani reportu sadaļā, kā tās pielietošu domāju ka zin visi.
Vecums: 15, bet maliet jāpaciešas jo drīz jau būš arī 16 :D
Nodarbošanās: skolnieks, nodarbojos ar makšķerēšanu un sportu.
Pieredze adminēšanā/cs spēlēšanā: Apmēram 4,5 gadi, adminēšanā ~3 gadi.
Online laiks KSO serveros; PUB - http://cs-stats.kso....fo&player=27668 Šo arī atstāšu priekš online laikam, jo spēlēlēju ar niku dwarf kādiem ķekšiem utt :D Bet diennakti jo kopumā pēc nika maiņas esmu nospēlējis.

#2 GenZz

pļarkšķis

• CS admins
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 621 posts

Posted 03 July 2011 - 14:49

View Postdwarf-, on 03 July 2011 - 14:31, said:

Vēlamās tiesības: xban un xkick, tiešām kaut kā sanāk tā biežāk pubā uzspēlēt un nākas sastapt čīterus, kas bieži izbojā visu spēli un pazūd tauta. Tāpēc jau esat ievērojuši mani reportu sadaļā, kā tās pielietošu domāju ka zin visi.
Vecums: 15, bet maliet jāpaciešas jo drīz jau būš arī 16 :D
Nodarbošanās: skolnieks, nodarbojos ar makšķerēšanu un sportu.
Pieredze adminēšanā/cs spēlēšanā: Apmēram 4,5 gadi, adminēšanā ~3 gadi.
Online laiks KSO serveros; PUB - http://cs-stats.kso....fo&player=27668 Šo arī atstāšu priekš online laikam, jo spēlēlēju ar niku dwarf kādiem ķekšiem utt :D Bet diennakti jo kopumā pēc nika maiņas esmu nospēlējis.

Jauns puik' esi, bet gana aktīvs serverī.

Lai jau tiek REC!
Nevilcinies, pievienojies un sāc pelnīt naudu vienkārši veicot pāris klikšķus ar peli. Tas ir vieglāk par vieglu un neprasa daudz laika.

Posted Image

#3 dwarf-

pastāvīgs apmeklētājs

• CS admins
  • PipPipPipPipPip
  • 174 posts

Posted 14 July 2011 - 16:36

Varbūt kāds te vēl varētu iemest aci ;) , jo vasarā ir diezgan švaki ar adminu aktivitāti .

#4 Fuzzy

pastāvīgs apmeklētājs

• CS admins
  • PipPipPipPipPip
  • 184 posts

Posted 15 July 2011 - 00:03

Ne ar ko sliktu nav izcēlies. Serverī neesmu sen bijis, bet, cik noprotu no aktīvāku spēlētāju komentātiem, pietrūkst adminu.

Tāpēc rekomendēju.
kenzo

#5 AndrisR

dienaszaglis

• CS & TF2 admins
  • PipPipPipPip
  • 143 posts

Posted 15 July 2011 - 17:38

ar glupībām nav izcēlies

Receklis
Posted Image

#6 dwarf-

pastāvīgs apmeklētājs

• CS admins
  • PipPipPipPipPip
  • 174 posts

Posted 24 July 2011 - 20:57

Atļaušos pacelt tēmu, jo šeit nav rakstījis neviens vairāk kā jau nedēļu.

Piebildīšu postiem zemāk, tas tpc k dabūju darbu, un nonstopā šancēju no rīta līdz vakaram, tpc cs sanāk uzspēlēt tikai ap pusnakti.

Edited by dwarf-, 26 July 2011 - 16:47.

#7 amnesy kills

savējais

• CS admins
  • PipPipPipPipPipPip
  • 200 posts

Posted 24 July 2011 - 22:10

CSDM'a varbut esi aktivs, bet puba satieku tevi reti,vajag vel speleet (puba)

Опустоши свой разум,будь амморфным,безформенным как вода,ты налеваеш воду в чашку она стоновитса чашкой,ты налеваеш воду в бутылку она стоновится бутылкой,ты налеваеш воду в чайник она стоновится чайником,она может теч а может крушить,будь водой друг мой!!!!

#8 ANDIJS

iezemietis

• CS admins
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 944 posts

Posted 24 July 2011 - 22:37

Nav ko sliktu teikt, prasās nedaudz lielāka aktivitāte PUBā :)

#9 Forger

mūrnieks

• CS admins
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 765 posts

Posted 31 July 2011 - 19:28

nu sakarīgs puišelis, bieži esam kopā spēlējuši, ar stulbībām neizceļās un domāju, ka kā admins būs labs, jo bieži arī man čiterus ir teicis priekšā pa adminčatu gl :shifty:
alus

Mirc - Spil_Mit_Mir^

#10 JohnT

dienaszaglis

• Member
  • PipPipPipPip
  • 130 posts

Posted 06 August 2011 - 16:26

bieži redzēts pub serverī, bet pēc nika maiņas esi aizvien retāk un rētāk, palielini aktivitāti.

Atbalstu
JohnT

#11 dwarf-

pastāvīgs apmeklētājs

• CS admins
  • PipPipPipPipPip
  • 174 posts

Posted 27 August 2011 - 23:41

Drīz jau būs pagājis mēnesis, kopš pēdējās atbildes, tāpēc ja nevienam vairs nav ko piebilst, tad varētu pieņemt attiecīgo lēmumu un slēgt topicku,

#12 titaans

where`s that fckn squirrel?

• Main Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,929 posts

Posted 07 September 2011 - 00:04

Uff - superilgi sanāca neatbildēt.
Bet skatos, ka darbā tevi stipri nomoka. Vismaz tagad skatoties statos neesi 5 dienas rādījies serverī. Arī tas ir rādītājs.
Gogoļa daiļradei bija raksturīga trīsdaļība. Ar vienu kāju viņš stāvēja pagātnē, ar otru nākotnē, bet starp kājām viņam bija skaudrā tagadne
IPB Image

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users