Jump to content

Toggle shoutbox Chatbox

Internetā tu vari būt jebkas, dīvaini, ka ļoti daudzi izvēlas būt idioti

Generaalis : (Today, 14:30) Bet tā kā es esmu Generaalis un mani respektē y0!, tad viss ir kulē :D
Generaalis : (Today, 14:29) Ja es banotu visus, kas man uzdirš, tad es būtu labākais admins pasaulē un nebūtu neviena morālā invalīda inetā :D Par diršanos tomēr kārtīgāk jāizvērtē, ir tak gags, nav nepieciešams uzreiz banot.
Generaalis : (Today, 14:27) Kur tu redzi, ka viņš kaut ko nesaprot?
Atlets : (Today, 14:26) judge pats uzprasījās uz banu (admin abuse) un tad čīkst, ka nesaprot par ko bans ?
Generaalis : (Today, 14:24) Būs labi, sadzīvosim :)
un1imited : (Today, 13:47) neredzeju, ka esi pie acc lista, bet piedomā ar galvu plz
un1imited : (Today, 13:45) man jau neliekas normāli ,ja mani sauc par pederastu vai dirsu
Judge** : (Today, 13:27) cs pub surprise izskatās ka ir aims
Judge** : (Today, 13:20) paldies :)
Generaalis : (Today, 13:08) Banu noņēmu, lai nāk pie manis, ja nu kaut kas nepatīk :)
Generaalis : (Today, 13:07) Viņš vēl nezin, ka tu viņu vari piekaut :D
acidity : (Today, 12:24) un vēl ar reasonu "dirsa" :)
Judge** : (Today, 12:18) Kas tas par klaunu unlim jums pie adminiem ? Smerdelis man banu iedeva
desikik : (Today, 11:57) http://forums.kso.lv...ora-detaias-uc/
un1imited : (Today, 10:34) emocijas emocijas :D
FeD : (Today, 10:08) launs Dominix, fuuu
Dominix^ : (Today, 10:03) feds var pumpēt kedas
FeD : (Today, 09:51) a FeD;s var :D
bacard^ : (Today, 09:50) labrīt!
Dominix^ : (Today, 09:50) Nevar prasīt no cilvēkiem naktīs dragāt kontru, ja arī būs kāds admins, kas var pa naktīm paspēlēt, tas nenozīmē, ka viņš katru nakti būs onlainā
Resize Shouts Area

rocketjump?

17 replies to this topic

#1 Charlz

dienaszaglis

• TF2 admins
  • PipPipPipPip
  • 124 posts

Posted 02 September 2010 - 13:28

jautaajums par divaam karteem:

1) koth_nucleus - domaajams visiem zinaams, ka ar rocketjump'iem shajaa kartee var uzlekt visapkaart ljoti daudzaas vietaas, manupraat tas nav bugs un taa ir domaats un kaadu sodiit vai aizraadiit par to nav pareizi? kaa nekaa pats tur ljoti biezhi uzturos :D bet nesen redzeeju, ka bubis kaut kam par to aizraadiija, vismaz es taa sapratu, ka par sho rocketjump'oshanu? taatad: vai tur ir atljauts atrasties un viss ir ok, vai tomeer tur nedriikst liist un ja kaadu pamanu - aizraadiit/sodiit?

2) pl_goldrush - pirmo reizi redzeeju, ka kaads tur vispaar ir uzliidis, bet nu tauta jau ir attapiiga un viskautko izdomaa, interesantaakais, ka tur bija teleports, taatad tur bija uzliidis engijs :D vieta ir kartes treshajaa daljaa, no pasha saakuma, kad sarkanie var tikt uz kartes saakumu caur shortkatu, kursh peec pirmaa pointa ienjemshanas aiztaisaas - taatad tikliidz tur var iznaakt aaraa, praktisi tieshi virs pasha pointa ir taads kaa paarliktnis, pashaa augshaa - meeghinaashu paliidzeet ar atteeliem:

Posted Image

no shii skata mazliet pa kreisi un pashaa augshaa.. man jau izskataas, ka tas ir kaa bugs, bet hz karte nav it kaa tikko taisiita.. ja kaads veel iisti nesaprata, varbuut shaadi buus labaak:

Posted Image

ar sarkano raami apmeeram apvilku kartes 3o dalju un sarkanais punkts ir taa vieta.

taatad juusu verdikts?
ALL 6iterz must die!

Charlz@steam & my stuff & trading..

#2 FrozZzeN

pļarkšķis

• TF2 admins
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 745 posts

Posted 02 September 2010 - 14:05

Sodīt par to ,ka tajā mapē (koth_nucleus) kāds uzlec augšā ir nepareizi :D un sodīt par to nedrīkst.
Par goldrushu, es arī par to nesodītu ,ne katrs māk tur uzlekt,ja nemāk ,tad nenozīmē ,ka tas ir uzreiz aizliegts.
Varētu sākt sodīt par sienu bagošanu raunda sākumā un citiem tāda veida bagiem.
vear iz maj sīgnačer O.o

#3 bubis

pļarkšķis

• TF2 admins
  • 556 posts

Posted 04 September 2010 - 21:32

charlz tatad sodīt es nesodīju nevienu par lēkāšanu ja es sodu tad tas ir tikai tos kas sākumā izšauj caur vārtiem vainu arī cenšās aizvainot adminu tiešāk mani vai citus... otr kārt tēma neīstā vietā pēc maniem uzskatiem tēmaj bij jābūt tf2 adminu topikā..
Un sodīt par kautkādas nezināmas vai grūti sasniedzamas vietas kur kāds ielīdis ir nepareiz lēkāt var ja māk.
Posted Image

#4 Charlz

dienaszaglis

• TF2 admins
  • PipPipPipPip
  • 124 posts

Posted 06 September 2010 - 11:45

prieks kur tu rodies, laime kur kaveejies..
ja tev shkjiet, ka nepareizaa vietaa - paarliec uz pareizo ;) kgan taa kaa nav tf2 noteikumu par atljauto/aizliegto - varbuut tieshi labi buutu shaadu topicu piestikot vietaa, kur redz visi speeleetaaji, lai veelaak nebuutu paarpratumu liidziigaas situaacijaas?..
nepaarprotami ir vietas, kur var uzleekt ar zinaamu piepuuli, bet ir vietas, kuras tam tomeer nav domaatas [bugs], taapat kaa raunda saakumaa caurshaut vaartus.. taa kaa par to taa kaa vajadzeetu sodiit.. mans meerkjis bija izzinaat citu domas..

man radaas veel jautaajums par divu mediku ubercharge, kaa juus veerteejat shos censonjus? driikst/nedriikst?
ALL 6iterz must die!

#5 sny

foršais

• Main Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,530 posts

Posted 06 September 2010 - 11:47

Divu mediku ūberčārdžš ir spēles sastāvdaļa. Tikpat labi varam arī aizliegt stikijbombus demomenam, jo redz ar viņiem tu vari novākt spēlētājus. BS!

#6 geksis

biedris milicionieris

• CS & TF2 admins
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 949 posts

Posted 06 September 2010 - 14:22

minētie piemēri jau nu točna nav bugi.
vienīgais, kad par tādu varētu sākt piemērot kādas sankcijas ir tad, ja var caur sienām redzēt/šaut vai vēl trakāk caur viņām staigāt (kādreiz arena map bija baiļķi caurstaigājami, vai vēl ir nezinu)
Nekas tā nedod enerģiju, kā atkailināti elektrības vadi!

#7 wwww

Al3x Wh1t3

• CS & TF2 admins
  • PipPipPipPip
  • 103 posts

Posted 06 September 2010 - 15:25

Visur kur var ielēkt - ir atļauts ..

Gribētu vēl pielikt , ka es banošu par stickykill caur sienu raunda sākumā (like in pl_goldrush 1st part , cp_dustbowl 3rd part etc. )

Edited by wwww, 06 September 2010 - 15:26.

«Только две вещи бесконечны — Вселенная

и человеческая глупость, хотя

насчёт Вселенной я не уверен».

А.Эйнштейн

#8 bubis

pļarkšķis

• TF2 admins
  • 556 posts

Posted 06 September 2010 - 16:56

Alex es atkal nebanoju ja novāc tur, es tīri brīdinu, pēctam kick . Atkartoti ja sastopu šo pašu personu pie padarītā .. Un protams ja atkārtojās 3 reiz ta bana sankcijas.
Geksi viņi vēl joprojām ir caurstaigājami.. jo viņš netika uzskatīts par bug..
sny sakarā ar to 2 mediku ubercharg..
Cik atceros laiciņu atpakāļ mēs ar Junku bijām likuši kick viņiem ja viņi sāk traucēt riktīgi spēlei.. jo es spēlējot uk serveros esmu ievērojis kā 2 mediki var izbojāt visu spēli nelīdz viņu šķiršana pat uzbrukumā.. tās ir skillss protams bet tāpat serverī cilvēki uzreiz sāk zust.. jo viss prieks zudis spēlēt..
Bet protams ja nav šādi mediki kas bojā tik stipri protams nekādā gadījuma nav kick.. tikai ja šīs personas sāk bojāt servēri visu gaisu..
Posted Image

#9 sny

foršais

• Main Admin
  • 1,530 posts

Posted 06 September 2010 - 17:02

bubi, so what? man besī, ja serverī spēlē 2 spiegi, kuri mani backstabo, es viņus kikošu, jo viņi traucē spēli?? Kur prāts? Paņem pyro un met prom medikus..

#10 titaans

where`s that fckn squirrel?

• Main Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,901 posts

Posted 06 September 2010 - 17:05

View PostCharlz, on 06 September 2010 - 11:45, said:

man radaas veel jautaajums par divu mediku ubercharge, kaa juus veerteejat shos censonjus? driikst/nedriikst?
Double Blind Trial
Deploy an ÜberCharge within 8 seconds of a nearby enemy Medic deploying his.

Ja nemaldos, tad Achievmenti prasa tādu lietu ;)
Gogoļa daiļradei bija raksturīga trīsdaļība. Ar vienu kāju viņš stāvēja pagātnē, ar otru nākotnē, bet starp kājām viņam bija skaudrā tagadne
IPB Image

#11 bubis

pļarkšķis

• TF2 admins
  • 556 posts

Posted 08 September 2010 - 12:32

Titan achievments prasa tāadu lietu zinu..
sny nejauc medikus ar spiegiem ja nezini vinnu atssķiribu mediki hiloo a spiegii ne tas tā ja nezināji tik elementāru lietu..\
Un runa iet ko darījām iepriekš ar viņiem..
tagad jau labu laiku tāds nekas nav darīts..
un nevienmēr var viņus aizmest prom..Un tagad pēc sny pieņēmuma ja kādi sāks spēlēt par medikiem tad respektīvi visa komanda ņems pyro lai cīnītos pret tiem medikiem protams kad neņems..
Un cietīs šā vai tā citi.. sny par šo var gari spriest.. tapēc teikšu tā es nēsmu saticis tagad sen jau pro medikus kso... jo visi izvēlās lielāko ties soly demo..
Posted Image

#12 Charlz

dienaszaglis

• TF2 admins
  • PipPipPipPip
  • 124 posts

Posted 08 September 2010 - 14:13

View Posttitaans, on 06 September 2010 - 17:05, said:

Double Blind Trial
Deploy an ÜberCharge within 8 seconds of a nearby enemy Medic deploying his.

Ja nemaldos, tad Achievmenti prasa tādu lietu ;)
titaan, tu bish jauc. divu mediku ubercharge ir tad, kad vienas komandas 2 medikji hiilo tikai viens otru un visu laiku liek viens otram ubercharge, jo ar ubersaw ljoti aatri var uzkachaat uberu.. principaa doma taada, ka divi medikji praktiski bezjeegaa skraida pa karti, jo reaali vinji var tikai kaadus lonly speeleetaajus nogriezt, bet ne sentry nonest, ne kaadu punktu ienjemt, beztam vinji nehiilo paareejos speeleetaajus.. nesen redzeeju ieksh kso shaadus maaksliniekus, taapeec arii uzdevu sho jautaajumu.
sny nevajag saliidzinaat pi*pi ar pirkstu, demo stikiji, spiegu backstabi nav tas pats kas 2 mediku ubercharge.. par sho es jautaaju nejau taapeec, ka man besi ka taadi skraida, bet taapeec ka uzskatu, ka vinji bezjeegaa aiznjem vietu citiem speeleetaajiem, kas vareetu dariit ko lietderiigaaku komandai.
ALL 6iterz must die!

#13 sny

foršais

• Main Admin
  • 1,530 posts

Posted 08 September 2010 - 15:43

Es nezinu kā jūs, bet es serverī ierodos, lai atpūstos, nevis lai drototu savu skillu.Tādējādi jebkāda spēlēšana(protams, nečītojot un nebagojot) man patīk.
Kāpēc gan 2 mediķi nevar palīdzēt pointa ieņemšanā? Pēc pieredzes zinu, ka 2 mediķu čārdža laikā, pretinieku komandu var atspiest atpakaļ, tādējādi ļaujot stumt kartu savai komandai. Tāpat jau ir ar jebkuru ūberčārdžu, jo neviens jau neskries virsū viņam.
Bubi, es nesaprotu ko tu raksti, ieliec vismaz elementārus komatus. Ok, es zinu, ka tu esi @ UK, bet vismaz pārlasi savu murgojumu 2reiz.

#14 Dominix^

dominikānis

• CS & TF2 admins
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,838 posts

Posted 08 September 2010 - 16:20

Pats dažreiz aiz gara laika paskraidu ar kādu draugu mediķi un ūbersāwojam sentrijus nost for teh lols. Izskatās jautri un apspriede mikrofonos ir vēl interesantāka. Man trula fragošana pilnīgi pietiek jau clan waros, lobbijos un citos šitos. Ja serverī ir forši cilvēki, ar kuriem var izpriecāties, pie tam ar to nebojājot prieku citiem, tad kālab ne? Nu, teiksim cp_granary ir visai augstas vietas, ko demomans ( retāk sollijs ) var aizsniegt un tur pasēdēt, principā atrast tur kādu nav iespējams, bet kāpēc tam būtu jābūt bugam? Tā pat kā pl_badwater viena vieta uz jumta starp 1. un 2. checkpointu, kur var ielekt un paslēpties. Bags ir kaut kas, kas mapē nav paredzēts, kā teiksim stikiju izšaušana cauri sienām, restēm, klintīm un citām virsmām, kuras TF2 cauršaut nav iespējams vai arī tādas vietas, kur tu redzi cauri sienām, bet tevi cauri sienai redzēt nevar. Lūk tas ir bags.

Posted Image

#15 bubis

pļarkšķis

• TF2 admins
  • 556 posts

Posted 08 September 2010 - 22:52

Sny Atvainojos , MAn tik tiešām ir jau grūti piešauties rakstīt..
Dominx tev taisnība tā ar ir .. galvenais lai labi var izklaidēties.. Un nav jēgas man vairs diskutēt par šo tēmu jo neredzu viņai nemaz beigas.. Tapēc būšu gudrāks un vienkārši piekāpšos..
Posted Image

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users